Vinete prajite

de fluturas in Aperitive / Garnituri, 1 Noi 2009 | 10956 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • o capatana usturoi
  • cateva rosii
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete prajite:

Se taie vinetele rondele ,se prajesc in ulei pe ambele parti pana se rumenesc,se face o maioneza de usturoi cu rosii coapte.Este un deliciu alaturi de o friptura de pui sau ce doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete prajite" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

liana_geicu 1

01.11.2009, 23:01

Cred ca o sa fac si eu vinete asa cu usturoi si rosii pentru ca mai sunt cateva vinete, ultimele!

fluturas 1

01.11.2009, 23:03

Multumesc Liana pentru apreciere!
Ai mare dreptate,noi asa mancam vara gratarul de pui cu ardei copti,vinete si maioneza asta,o bunatate!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]