Vinete si ardei umpluti

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2009 | 4408 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 3 ardei
  • 100 gr orez fiert
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 150 gr patrama de curcan
  • sare, piper, boia, delikat
  • 50 gr cascaval
  • rosii cherry
  • 1 ou
  • Sos:
  • 125 gr smantana
  • 1/2 capatana de usturoi
  • sare
  • marar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete si ardei umpluti:

Vinetele se taie in jumatate pe lung, se scobesc de miez, se sareaza si se lasa deoparte. Ardeii se taie si ei in jumatate si se curata de seminte.
Se caleste ceapa si ardeiul in putin ulei, se adauga pastrama taiata cubulete, apoi miezul de la vinete. Se condimenteaza, iar cand sunt gata se amesteca cu orezul fiert. Se lasa sa se raceasca, apoi se amesteca cu oul crud. Se umplu vinetele si ardeii cu amestecul de orez, se presara deasupra cascaval ras si se aseaza jumatati de rosii cherry. Se aranjeaza intr-un vas de yena in care se toarna apoi o cana de apa si se coc aproximativ o ora. Am servit cu sos de smantana cu usturoi si marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete si ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (3)

Bunica 1

08.07.2009, 18:51

usor de preparat,dar si mai usor de mancat.

Oana 1

09.07.2009, 16:04

Asa e! Ne primesti la masa?

ala_oancea 1

10.07.2009, 15:06

Poftiti, poftiti !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cirnaciori din carne de pui