Vinete umplute

de divainbucatarie in Mancaruri cu carne, 18 Noi 2010 | 4505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 1 piept de pui dezozat fiert sau la gratar
  • 1 ceapa medie
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 1/2 legatura de marar
  • 1 ou
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri de vodca (sau vin alb)
  • 1 rosie feliata pentru decor
  • 80-100 g cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Taiem vinetele pe lungime si le scobim de miez.  Taiem cubulete miezul de vinete si carnea. Tocam marunt ceapa si o calim. Adaugam peste ceapa miezul de vinete iar peste 2 minute carnea si lasam la foc mic sa fiarba cam 5 minute, pentru a se intrepatrunde aromele. Punem apoi 1 ou, 2 linguri de vodca, mararul tocat marunt, sare si piper si le mai lasam la foc mic cam 1 minut.

Oparim vinetele in apa cu putina sare. Le scoatem, le scurgem si le punem in tava. Umplem vinetele cu amestecul din tigaie si dam la cuptor pentru 20-25 de minute. Cu 5 minute inainte sa le scoatem presaram peste acestea cascaval ras. Le putem servi calde, cu smantana. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu