Vinete umplute

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2012 | 4981 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • vinete 1 bucata,
  • carne tocata de curcan 300 g.,
  • ulei de floarea soarelui 200 ml.,
  • ceapa galbena 1 bucata
  • orez 50 g.,
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat
  • rosii 2 bucati
  • cascaval 50 g.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Vinetele se spala si se taie in doua. Se sareaza si se lasa cca. 10  minute. Se incinge uleiul si se prajesc vinetele pe ambele parti. Se scot se pun intr/o strecuratoare si se lasa la scurs. Se scobeste miezul, care se amesteca cu carnea tocata, orezul si ceapa tocata marunt, care se calesc in putin ulei si apa. Se asezoneaza de sare si piper. Se umplu vinetele cu  aceasta compozitie, se aseza felii de rosii peste umplutura, se acopera cu felii de cascaval si se dau la cuptor ptr cca. 25 de minute la foc moderat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute la cuptor