Vinete umplute

de daniela_angelica in Porc, 23 Iun 2013 | 4398 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 350 gr carne macinata porc
  • 250 gr ciuperci
  • 1ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 5-6 linguri pasta de rosii
  • 300 ml sos bechamel
  • Cascaval pt gratinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute:

Vinetele se taie pe jumatate,se pun cu partea taiata in jos intr-o tava si se dau la cuptor pana se coc.

Se toaca cateii de usturoi marunt si se calesc,se adauga ceapa tocata .Cand ceapa a devenit transparenta se adauga carnea macinata si apoi ciupercile tocate in cubulete.Cand vinetele sunt gata se scoate miezul acestora cu o lingura, se toaca ,se adauga la compozitia de carne si se calesc in continuare,se adauga 3 linguri de pasta de rosii si 5-6 linguri din sosul bechamel.Se pune sare si piper dupa gust.

Se unge o tava de yena cu 3 linguri de pasta de rosii si alte 3 de sos bechamel,se pun vinetele si compozitia se imparte omogen in fiecare vineta,deasupra pe fiecare vineta se pune restul de sos bechamel si cascaval ras.

Se dau la cuptor pana se gratineaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de carne cu sunca si felii de branza Delaco