Vinete umplute la cuptor

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 23 Oct 2011 | 6212 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 vinete
  • 1 ceapa medie
  • 1/2 ardei rosu gras tip capia
  • sare,piper
  • 1 ardei iute
  • 150gr.carnati de casa
  • 200gr.muschi afumat
  • 150 gr.cascaval ras
  • 1/2 legatura de marar
  • 3-4 linguri de ulei 
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute la cuptor:

Vinetele se vor spala si se vor taia in doua pe lungimea lor si se va scoate miezul din mijloc lasand cca 1 centimetru grosime de miez.Se pune intr-o cratita apa la fiert cu sare si vor clocoti aproximativ 1-2 minute pe rand toate jumatatile de vinete.Intre timp miezul de la vinete,ceapa muschiul.carnatul,ardeiul iute si cel gras se vor cali in cele 3 linguri de ulei se sareaza se pipereaza si cand sunt gata se da la rece putin.Intr-o tava de cuptor se aseaza pe hartie de copt jumatatile de vinete si se vor umple si se pune pe deasupra fiecareia marar tocat marunt si cascavalul ras.Se vor da la cuptorul preincalzit pentru 30 de minute la 180 de grade cand s-au rumenit sunt gata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zahluc - salata de vinete tunisiana