Visine pentru prajituri

de babi5 in Sirop / Compot, 17 Iun 2014 | 8385 vizualizari

 

Este o munca de chinez batran, daca nu ai ustensile mai moderne si mai rapide pentru indepartarea samburilor, dar merita munca migaloasa prestata fiindca iarna sunt tare bune la prajituri, sosuri si alte deserturi. Anul acesta visinile au fost multe dar foarte mici, deci munca a fost pe masuraaaa!

 

INGREDIENTE

  • 1 galeata de visine de 10 litri (fara samburi)
  • 2 kg zahar
  • 2 plicuri conservant
  • 11 borcane de 450 ml
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine pentru prajituri:

Prima data am spalat borcanele si le-am sterilizat in cuptor 10 minute. Apoi am pus visinele intr-un vas mai mare si am turnat apa peste ele (in caz ca au si "carne" sa iasa afara) Apoi am inceput sa scot samburii (care a durat vreo trei ore) Dupa ce am terminat am pus zaharul si conservantul peste, am amestecat bine si le-am lasat pana a doua zi, amestecind din cand in cand sa se topeasca zaharul bine. A doua zi le-am pus in borcane le-am etichetat si gata pentru camara. Siropul ramas se poate fierbe sau se poate pune la visinata. Visinele se pun in borcane scurse de zeama. Nu necesita nici un fel de sterilizare sau baine marie.

TIPS-URI

1

Sunt nemaipomenite la: inghetate, deserturi si sosuri

Daca ti-a placut reteta noastra "Visine pentru prajituri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (17)

MOKUSKA 1

18.06.2014, 10:02

babi5 1

18.06.2014, 10:49

Rux drag iti multumesc pentru gonful tau bun , te imbratisez , nu prea bine piciorul arata tare urit mai am de tras

Rahela Velicu 1

24.06.2021, 19:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]