Visine pentru prajituri

de Bunica in Conserve, 20 Iun 2017 | 5239 vizualizari

 

Rețeta este de la draga noastră Dia. Pentru a crea loc în congelator am optat pentru această rețetă.

 

INGREDIENTE

  • 2 kg vișine
  • 1 kg zahar
  • 3 tablete aspirină
  • 3 borcane de 800 g
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine pentru prajituri:

Vișinele curățate de codițe și frunzulițe, le speli și le scoți sâmburii.

Le pui într-un vas încăpător (cratiță de 4 l.) și torni zahărul peste ele.

Le lași 2-3 ore, amestecând din când în când, apoi le pui în frigider pentru 12 ore, să se topeacă zahărul.

Scoți vasul cu vișine, iei vișinele cu o lingură și le pui în borcanele bine spălate.

În fiecare borcan pui o aspirină, sucul lăsat de vișine pînă se umple borcanul.

Căpăcești și le așezi frumos în cămară pentru iarnă.

Să vă fie de folos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Visine pentru prajituri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Catalina L 1

24.06.2017, 10:00

ce-mi plac

miki_a 1

24.06.2017, 13:46

Foarte bune! Și se păstrează excelent de bine!

kytz 1

24.06.2017, 17:46

Tare bune sunt la iarnă și nu numai în prăjituri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Visine la borcan, pentru prajituri