Vita cu ardei bicolor

de susu in Vita, 23 Dec 2010 | 3705 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ½ kg carne de vita
  • Ardei rosu
  • Ardei gras verde
  • Cateva rosii
  • Pasta de tomate
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • Ardei iute
  • Usturoi
  • Patrunjel
  • 1 telina mica
  • Curry
  • Boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vita cu ardei bicolor:

Cartofii se taie bucati potrivite si se pun in apa. Ardeii se taie cuburi si li sescoate nervura din interior. Carnea se taie bucati potrivite, ceapa toccata marunt, morcovii dupa preferinta si rosiile cuburi sau pasate. Calim ceapa si usturoiul in ulei incins, adaugam morcovul, ardeiul iute taiat si telina bastonase, apoi calim si carnea iar la urma ardeii. Adaugam apa fierbinte si condimente. Spre sfaristul fierberii punem cartofii si rosiile. Potrivim de sare si bagam la cuptor. Este o mancarica gustoasa si sanatoasa. Daca doriti puteti pune carnea si legumele fara a le mai cali insa gustul nu va mai fi acelasi

Daca ti-a placut reteta noastra "Vita cu ardei bicolor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

RuxyRux 1

23.12.2010, 22:24

Cat de bine arata Susu...ca de altfel tot ce faci tu...Un Craciun Fericit iti doresc alaturi de cei dragi ai tai!

LUK 1

23.12.2010, 23:50

5

Bunica 1

24.12.2010, 08:56

Arata super si gustoasa pe masura ! Sintele sarbatori sa -ti aduca ,tie si celor dragi, sanatate si multe bucurii!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu carne de vita si marar