Zacusca de dovlecei

de cristina_s_world in Zacusca, 10 Oct 2012 | 4234 vizualizari

 

Este delicioasa atat calda cat si rece. Poate fi servita pe paine sau ca garnitura.

 

INGREDIENTE

  • - 2 cepe marisoare
  • - 5 linguri de ulei
  • - doi dovlecei mari
  • - 3 rosii mari
  • - un ardei galben
  • - un gogosar
  • - 2 linguri pasta de tomate
  • - sare si piper macinat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca de dovlecei:

Intr-o cratita punem la calit ceapa taiata marunt impreuna cu uleiul. Cand a devenit sticloasa, adaugam ardeiul si gogosarul taiat cubulete mici si lasam pe foc pana se inmoaie bine. Dovlecelul spalat bine il dam pe razuitoarea cu ochiuri mari si-l adaugam peste celelalte legume. Adaugam si rosiile taiate marunt, amestecam bine si acoperim cratita cu un capac. Focul trebuie sa fie micut.

Verificam ca legumele sa fie fierte si punem pasta de tomate. Potrivim de sare si piper, mai lasam pe foc 5 minute, apoi oprim focul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]