Zacusca rapida

de madi_marin in Zacusca, 21 Aug 2010 | 15302 vizualizari

 

Eu am facut-o pentru consumul imediat.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg vinete
  • 1 kg ardei capia
  • 500 g ceapa
  • 1 capatana mica de usturoi
  • 1 cana bulion
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zacusca rapida:

Vinetele si ardeii se coc, se lasa sa se raceasca si sa se scurga, apoi se toaca marunt cu cutitul.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in mai mult ulei. Cand  a devenit transparenta, se adauga tocatura de vinete si ardei si bulionul. Se amesteca la foc mic continuu cam 20 de minute. Se adauga usturoiul tocat marunt, sare si piper. Se da la rece pana a doua zi cand se poate servi. 

TIPS-URI

1

Daca se doreste a fi pusa la borcan, se adauga deasupra un strat de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca rapida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

madi_marin 1

26.08.2010, 12:28

Sylvia...multumesc.... a fost si foarte buna, mie mi-a placut mult de tot ...mai ales ca a avut si un pic de usturoi....

Sylvia 1

26.08.2010, 18:57

Cate borcanele ti-au iesit din ce ai pus tu acolo? Eu o sa fac pe cand ne intoarcem in 11 septembrie dar tot asa ceva in cantitate mica .

madi_marin 1

26.08.2010, 19:05

Sylvia....mi-au iesit 4 borcanele de 350 g...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Zacusca de gogosari cu ghebe