Zarzavat pentru ciorba

de dobrezaira in Conserve, 2 Oct 2012 | 9213 vizualizari

 

Eu folosesc acest zarzavat atat pentru ciorbe cat si pentru tocanite. Este dulce si sarat normal. Pentru supe fac zarzavat cu patrunjel, iar pentru ciorbele acre cu telina.

 

INGREDIENTE

  • 10 kg rosii
  • 3 kg ardei/gogosari
  • 2 kg morcovi
  • 1 kg telina, pastarnac, patrunjel radacina ( dupa preferinte)
  • sare dupa gust
  • fara conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat pentru ciorba:

Toate legumele le spalam, le curatam si le dam prin masina de tocat carne. Compozitia rezultata o punem intr-un tuci sau oala mare si o punem pe foc la fiert pana se inmoaie morcovul. Adaugam sare dupa gust si dupa preferinta, patrunjel sau telina verde. O turnam in sticle sau borcane cu capac si neaparat le sterilizam 30 de minute deoarece nu contine nici aspirina, nici conservant.

Tine cu siguranta 2 ani(mai am eu de anul trecut...)

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru ciorba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Zarzavat pentru ciorba