AlexTeacher

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 29.01.2015

RETETE182
PRIETENI120
Retete / Peste

Crap ardelenesc

In Crap / Caras la 10 Ian 2018

Taie cartofii felii groase de 5 mm; Este foarte important ca acestia sa fie reci in momentul in care ii tai; Asaza feliile de cartofi intr-o tava cu hartie de copt; Amesteca apoi sarea, piperul si o lingurita de boia si presara pe deasupra cartofilor; Pune tava in cuptor la 180 de...

Peste la cuptor in hartie de copt

In Pastrav la 19 Oct 2017

Taie lamaia rondele subtiri si pune cate 2-3 pe cate o bucata de hartie de copt. Taie rosiile cherry in 4. Toaca apoi busuiocul marunt. Amesteca untul cu busuiocul si usturoiul. Cresteaza file-urile in 2-3 locuri pe partea cu pielea si adauga unt inauntru. Intoarce-l si...

File de somon cu piure de pastarnac

In Somon la 19 Oct 2017

Taie bucatile de pastarnac si pune-le la fiert in apa cu putina sare; Pune semintele de vanilie la fiert, impreuna cu pastaia; Odata fierte, scurge apa intr-un castron si arunca pastaia de vanilie; Pune smantana de gatit pe foc, incalzeste-o bine si adaug-o peste pastarnac impreuna...

Saramura de peste in stil vietnamez

In Peste la 11 Oct 2017

Ai nevoie de mai multe tipuri de peste – eu am ales 5 pesti diferiti (fiecare isi aduce contributia la gust prin unicitatea sa). Pestii au fost eviscerati si curatati de solzi in prealabil. Pune intr-o tava cu hartie de copt rosiile, usturoiul si ardeii; Introdu-le in cuptor la 180 de...

Pastrav somonat la cuptor

In Pastrav la 11 Oct 2017

Pune pestele intr-o tava de cuptor cu hartie de copt. Cresteaza in 3 locuri pielea pestelui pe fiecare parte. Taie marunt usturoiul verde si pune putin in fiecare crestatura. Stropeste-l apoi cu ulei de masline atat la interior cat si la exterior. Asezoneaza pestele la...

File de Somon in crusta de parmezan

In Somon la 14 Ian 2016

  Scoate oasele din file-ul de somon si indeparteaza-i pielea; Stropeste-l cu fresh-ul de lamaie si uleiul de masline pe ambele parti si pune-l intr-o tava cu hartie de copt; Aplica o alta hartie de copt pe deasupra si lasa-l la...

Rulouri de butterfish, cu crochete de paine prajita, crema de ciuperci by Delaco, ridichi si crema de aceto balsamic

In Peste la 11 Aug 2015

Intindeti feliile de peste afumat pe un tocator; Adaugati peste acestea crochete de paine prajita unse in prealabil cu crema de branza cu ciuperci, frunzele de salata si cateva rondele de ridiche; Rulati strans si la sfarsit adaugati crema de otet...

Miez de lapte by Delaco pe pat de cruton cu somon fume, crema de aceto balsamic si icre rosii cu susan

In Somon la 11 Aug 2015

Taiati rondele de miez de lapte; Taiati fasii de file somon si rulati-le; Adaugati pe crutonul de paine rondelele de miez de lapte si somonul; Peste acestea puneti icre rosii; Turnati crema de otet...

Salau ca-n Ardeal

In Salau la 24 Iun 2015

  Spalati, curatati si puneti cartofii la fiert; Odata fierti lasati-i la scurs; Cand se racesc, taiati-i felii groase de 5 mm; Amestecati sare cu piper si o lingura de boia; Asezati...

Mititei din peste cu blenderul Oster

In Peste la 23 Mar 2015

Curatati si tocati pestele marunt; Asezonati-l cu condimentele; Adaugati gheata in blenderul performant Oster Reversible , peste care puneti pestele condimentat; Adaugati Wassabi si ulei aromat; Blendati in Oster Reversible pana obtineti o pasta omogena – amestecati in ambele...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    

Postari recente

publicat la 21.08.2018

Spaghetti carbonara

publicat la 23.05.2018

Supa de pui cu galuste

 
Camara Bucatarasilor

In cont 18

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]