Cum se prepara Rețeta de chec de post – Desert pufos și aromat:
Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Tapetează cu hârtie de copt o tavă de chec.
Într-un bol mare, amestecă făina, un praf de sare, zahărul și praful de copt. Adaugă apa minerală,...
Cum se prepara aceste Minciunele crocante de post - Rețeta simplă și gustoasă:
Într-un bol mare, amestecă făina cu un praf de sare, praful de copt și zahărul. Adaugă laptele de migdale și apa minerală, apoi esența de vanilie și de portocale. Amestecă ușor, apoi scoate...
Cum se prepara acest Sote de ciuperci cu mămăligă - Rețeta gustoasă de post:
Pune la fiert apa cu sare. Când începe să fiarbă, toarnă mălaiul în ploaie, amestecând continuu cu un tel pentru a evita formarea cocoloașelor. Redu focul la mic și lasă...
Cum se prepara Clătite de post - Rețeta simplă pentru un desert delicios
Într-un bol mare, cerne făina, adaugă un praf de sare, zahărul și pe cel vanilat. Amestecă ușor, apoi toarnă laptele amestecând continuu. Încorporează și uleiul și lasă compoziția...
Cum se prepara aceste Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană:
Cerne făina într-un bol mare și adaugă drojdia uscată. Amestecă ușor, apoi adaugă coajă rasă de lămâie și un praf de sare.
Încălzește laptele de migdale într-o cratiță,...
Cum se prepara Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare
Pune apa într-o oală mare și adaugă sarea. Pune oala pe foc mediu și așteaptă până când apa începe să fiarbă. După ce fierbe, redu focul la mic. Începe...
Cum se prepara aceste Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală
Pregătește întâi clătitele.
Într-un bol, sparge cele două ouă, pune un praf de sare, zahărul, esența de vanilie și amestecă ușor.
Separat, amestecă făina cu cacaua și...
Cum se prepara aceste Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă:
Modul de preparare pentru chifteluțe îl găsești în rețeta de aici .
Toacă mărunt usturoiul și pune-l la călit într-o tigaie cu ulei încins. Atenție să nu se ardă!
Amestecă...
Cum se prepara Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă:
Spală și curăță dovlecelul. Rade-l, apoi presează-l bine ca să elimini apa lăsată.
Amestecă într-un bol carnea tocată, dovlecelul ras, mărarul tocat mărunt, usturoiul presat, ouăle. Condimentează cu...
Cum se prepara Biscuiți satinați - Desertul delicios care te va cuceri prin gust și aspect:
Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Tapetează o tavă cu hârtie de copt.
Într-un bol, amestecă oul cu zahărul și un praf de sare. Pune untul la topit, într-o...
Cum se prepara aceste Pârjoale moldovenești - Rețeta tradițională savuroasă:
Pune pâinea la înmuiat în lapte.
Curăță și spală legumele, apoi rade-le mărunt. Toacă ceapă solzișori. Taie mărunt și verdeața.
Pune carnea într-un castron...
Cum se prepara acesti Covrigi polonezi de casă - Deliciul perfect al oricărui moment:
Într-un vas, încălzește laptele, adaugă untul, un praf de sare, zahărul și esență de vanilie. Lasă pe foc până se topește untul, apoi amestecă să se omogenizeze...
Cum se prepara Ciocolată Dubai - Rețeta delicioasă care te va cuceri cu aroma orientală
Pregătește o tavă din silicon cu forme individuale pentru a monta acest desert.
Taie cataiful și rumenește-l într-o tigaie, în puțin unt topit. Cataiful trebuie să...
Cum se prepara Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală:
Tapetează cu hârtie de copt o formă rotundă de tort cu diametrul de 26 cm.
Macină biscuiții și amestecă-i cu untul topit, apoi pune pesmetul în tavă și presează bine pentru a...
Cum se prepara Brownie cu ciocolată – Desertul clasic delicios:
Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Tapetează cu hârtie de copt o tavă cu dimensiunea 30 x 20 cm.
Topește ciocolata și untul pe baie de aburi, apoi omogenizează.
Sparge ouăle într-un...
Cum se prepara acesti Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional:
Curăță, spală și taie cartofii în cuburi potrivite.
Pune-i la fiert într-o cratiță mare, în apă clocotită și un...
Cum se prepara aceste Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor:
Pune vișinele într-o cratiță, adaugă zahăr și lasă-le până își lasă zeamă. Ia câteva lingurițe din sucul lăsat și amestecă-l cu amidonul, apoi toarnă înapoi...
Cum se prepara Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată
Toacă mărunt măslinele și pune-le într-un castronel.
Într-un bol, amestecă făina cu drojdia uscată, apoi adaugă apa călduță, uleiul de măsline și sarea. Amestecă bine cu o spatulă, apoi...
Cum se prepara Plăcinta creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit
Preîncălzește cuptorul la 180°C și tapetează cu hârtie o tavă rotundă termorezistentă.
Într-un bol, fărâmițează telemeaua și amestec-o cu brânza...
Cum se prepara Rețeta de biscuiți cu unt de arahide – Ușor de preparat și delicioși:
Preîncălzește cuptorul la 180°C și tapetează o tavă cu hârtie de copt.
Într-un bol, pune oul, zahărul și esența de vanilie. Mixează-le foarte bine până...
Cum se prepara Ștrudel cu mere și sos de vanilie - Desertul care te va cuceri prin gust și aromă:
Încălzește cuptorul la 190°C și pregătește o tavă cu hârtie de copt.
Într-un bol, amestecă merele tăiate cubulețe cu zahărul, scorțișoara și o...
Cum se prepara Prăjitură turnată cu dovleac - Rețeta simplă și delicioasă de toamnă
Curăță și rade dovleacul. Pune-l la călit într-o tigaie în care ai topit untul și lasă-l până scade sucul format. Într-un bol, sparge cele 4 ouă, pune un...
Cum se prepara Sos de vanilie - Rețeta simplă și rapidă pentru deserturi delicioase
Pune laptele într-o cratiță, la foc mic. Lasă-l să se încălzească până aproape de punctul de fierbere, dar fără a-l lăsa să fiarbă. Într-un bol separat, amestecă...
Cum se prepara Pâine pufoasă cu lapte și ou - Rețeta casei:
Pune la încălzit laptele într-o cratiță și adaugă uleiul, zahărul și sarea. Amestecul trebuie să fie ușor călduț, nu fierbinte.
Într-un bol mare, pune făina și fă o...
Cum se prepara Rețeta de langoși pufoși - Irezistibil de gustoși:
Într-un bol mare, pune făina și fă un locaș în mijloc, apoi adaugă apa călduță, drojdia și zahărul. Amestecă ușor la început, adaugă un praf de sare, apoi frământă cu mâna...
Cum se prepara Plăcinta cu dovleac - Rețeta simplă și gustoasă:
Într-o tigaie, rumenește ușor miezul de nucă, apoi scoate-l pe o farfurie.
Curăță dovleacul de coajă, apoi rade-l pe răzătoarea mare.
Într-o tigaie, pune un cub de unt la topit, apoi adaugă...
Cum se prepara acesti Gogoșari în sos - Cea mai gustoasă variantă de conservare
Pune la încins o cratiță mare cu ulei de floarea soarelui. Adaugă oțetul, bulionul, muștarul, zahărul, foile de dafin, boabe de piper și o lingură sare. Amestecă bine toate...
Cum se prepara Supa cremă de dovleac - Deliciu fin de toamnă:
Taie bagheta de pâine în cuburi. Stropește-le cu ulei de măsline și condimentează-le cu sare și praf de usturoi. Rumenește-le într-o tigaie încinsă până capătă o crusta rumenă și devin...
Cum se prepara Prajitura Tăvălită cu nucă de cocos - Rețeta delicioasă cu sos de ciocolată
Preîncălzește cuptorul la 180°C și tapetează o tavă (aproximativ 30x20 cm) cu hârtie de copt.
Separă albușurile de gălbenușuri. Bate albușurile cu un praf de sare...
Cum se prepara Chec pufos cu dovleac copt - Desert aromat de toamnă
Preîncălzește cuptorul la 170 grade C și tapetează o tavă de chec cu hârtie de copt.
Curăță și taie fâșii dovleacul, apoi pune-l la copt, într-o tavă tapetată cu hârtie de copt,...
Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat
Cum se prepara Rețeta de chec de post – Desert pufos și aromat: Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Tapetează cu hârtie de copt o tavă de chec. Într-un bol mare, amestecă făina, un praf de sare, zahărul și praful de copt. Adaugă apa minerală,...
Minciunele crocante de post - Rețeta simplă și gustoasă
Cum se prepara aceste Minciunele crocante de post - Rețeta simplă și gustoasă: Într-un bol mare, amestecă făina cu un praf de sare, praful de copt și zahărul. Adaugă laptele de migdale și apa minerală, apoi esența de vanilie și de portocale. Amestecă ușor, apoi scoate...
Sote de ciuperci cu mămăligă - Rețeta gustoasă de post
Cum se prepara acest Sote de ciuperci cu mămăligă - Rețeta gustoasă de post: Pune la fiert apa cu sare. Când începe să fiarbă, toarnă mălaiul în ploaie, amestecând continuu cu un tel pentru a evita formarea cocoloașelor. Redu focul la mic și lasă...
Clătite de post - Rețeta simplă pentru un desert delicios
Cum se prepara Clătite de post - Rețeta simplă pentru un desert delicios Într-un bol mare, cerne făina, adaugă un praf de sare, zahărul și pe cel vanilat. Amestecă ușor, apoi toarnă laptele amestecând continuu. Încorporează și uleiul și lasă compoziția...
Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană
Cum se prepara aceste Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană: Cerne făina într-un bol mare și adaugă drojdia uscată. Amestecă ușor, apoi adaugă coajă rasă de lămâie și un praf de sare. Încălzește laptele de migdale într-o cratiță,...
Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare
Cum se prepara Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare Pune apa într-o oală mare și adaugă sarea. Pune oala pe foc mediu și așteaptă până când apa începe să fiarbă. După ce fierbe, redu focul la mic. Începe...
Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală
Cum se prepara aceste Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală Pregătește întâi clătitele. Într-un bol, sparge cele două ouă, pune un praf de sare, zahărul, esența de vanilie și amestecă ușor. Separat, amestecă făina cu cacaua și...
Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă
Cum se prepara aceste Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă: Modul de preparare pentru chifteluțe îl găsești în rețeta de aici . Toacă mărunt usturoiul și pune-l la călit într-o tigaie cu ulei încins. Atenție să nu se ardă! Amestecă...
Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă
Cum se prepara Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă: Spală și curăță dovlecelul. Rade-l, apoi presează-l bine ca să elimini apa lăsată. Amestecă într-un bol carnea tocată, dovlecelul ras, mărarul tocat mărunt, usturoiul presat, ouăle. Condimentează cu...
Biscuiți satinați - Desertul delicios care te va cuceri prin gust și aspect
Cum se prepara Biscuiți satinați - Desertul delicios care te va cuceri prin gust și aspect: Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Tapetează o tavă cu hârtie de copt. Într-un bol, amestecă oul cu zahărul și un praf de sare. Pune untul la topit, într-o...
Pârjoale moldovenești - Rețeta tradițională savuroasă
Cum se prepara aceste Pârjoale moldovenești - Rețeta tradițională savuroasă: Pune pâinea la înmuiat în lapte. Curăță și spală legumele, apoi rade-le mărunt. Toacă ceapă solzișori. Taie mărunt și verdeața. Pune carnea într-un castron...
Covrigi polonezi de casă - Deliciul perfect al oricărui moment
Cum se prepara acesti Covrigi polonezi de casă - Deliciul perfect al oricărui moment: Într-un vas, încălzește laptele, adaugă untul, un praf de sare, zahărul și esență de vanilie. Lasă pe foc până se topește untul, apoi amestecă să se omogenizeze...
Ciocolată Dubai - Rețeta delicioasă care te va cuceri cu aroma orientală
Cum se prepara Ciocolată Dubai - Rețeta delicioasă care te va cuceri cu aroma orientală Pregătește o tavă din silicon cu forme individuale pentru a monta acest desert. Taie cataiful și rumenește-l într-o tigaie, în puțin unt topit. Cataiful trebuie să...
Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală
Cum se prepara Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală: Tapetează cu hârtie de copt o formă rotundă de tort cu diametrul de 26 cm. Macină biscuiții și amestecă-i cu untul topit, apoi pune pesmetul în tavă și presează bine pentru a...
Brownie cu ciocolată – Desertul clasic delicios
Cum se prepara Brownie cu ciocolată – Desertul clasic delicios: Preîncălzește cuptorul la 180 grade C. Tapetează cu hârtie de copt o tavă cu dimensiunea 30 x 20 cm. Topește ciocolata și untul pe baie de aburi, apoi omogenizează. Sparge ouăle într-un...
Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional
Cum se prepara acesti Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional: Curăță, spală și taie cartofii în cuburi potrivite. Pune-i la fiert într-o cratiță mare, în apă clocotită și un...
Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor
Cum se prepara aceste Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor: Pune vișinele într-o cratiță, adaugă zahăr și lasă-le până își lasă zeamă. Ia câteva lingurițe din sucul lăsat și amestecă-l cu amidonul, apoi toarnă înapoi...
Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată
Cum se prepara Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată Toacă mărunt măslinele și pune-le într-un castronel. Într-un bol, amestecă făina cu drojdia uscată, apoi adaugă apa călduță, uleiul de măsline și sarea. Amestecă bine cu o spatulă, apoi...
Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit
Cum se prepara Plăcinta creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit Preîncălzește cuptorul la 180°C și tapetează cu hârtie o tavă rotundă termorezistentă. Într-un bol, fărâmițează telemeaua și amestec-o cu brânza...
Rețetă de biscuiți cu unt de arahide – Ușor de preparat și delicioși
Cum se prepara Rețeta de biscuiți cu unt de arahide – Ușor de preparat și delicioși: Preîncălzește cuptorul la 180°C și tapetează o tavă cu hârtie de copt. Într-un bol, pune oul, zahărul și esența de vanilie. Mixează-le foarte bine până...
Ștrudel cu mere și sos de vanilie - Desertul care te va cuceri prin gust și aromă
Cum se prepara Ștrudel cu mere și sos de vanilie - Desertul care te va cuceri prin gust și aromă: Încălzește cuptorul la 190°C și pregătește o tavă cu hârtie de copt. Într-un bol, amestecă merele tăiate cubulețe cu zahărul, scorțișoara și o...
Prăjitură turnată cu dovleac - Rețeta simplă și delicioasă de toamnă
Cum se prepara Prăjitură turnată cu dovleac - Rețeta simplă și delicioasă de toamnă Curăță și rade dovleacul. Pune-l la călit într-o tigaie în care ai topit untul și lasă-l până scade sucul format. Într-un bol, sparge cele 4 ouă, pune un...
Sos de vanilie - Rețeta simplă și rapidă pentru deserturi delicioase
Cum se prepara Sos de vanilie - Rețeta simplă și rapidă pentru deserturi delicioase Pune laptele într-o cratiță, la foc mic. Lasă-l să se încălzească până aproape de punctul de fierbere, dar fără a-l lăsa să fiarbă. Într-un bol separat, amestecă...
Pâine pufoasă cu lapte și ou - Rețeta casei
Cum se prepara Pâine pufoasă cu lapte și ou - Rețeta casei: Pune la încălzit laptele într-o cratiță și adaugă uleiul, zahărul și sarea. Amestecul trebuie să fie ușor călduț, nu fierbinte. Într-un bol mare, pune făina și fă o...
Rețeta de langoși pufoși - Irezistibil de gustoși
Cum se prepara Rețeta de langoși pufoși - Irezistibil de gustoși: Într-un bol mare, pune făina și fă un locaș în mijloc, apoi adaugă apa călduță, drojdia și zahărul. Amestecă ușor la început, adaugă un praf de sare, apoi frământă cu mâna...
Plăcintă cu dovleac - Rețeta simplă și gustoasă
Cum se prepara Plăcinta cu dovleac - Rețeta simplă și gustoasă: Într-o tigaie, rumenește ușor miezul de nucă, apoi scoate-l pe o farfurie. Curăță dovleacul de coajă, apoi rade-l pe răzătoarea mare. Într-o tigaie, pune un cub de unt la topit, apoi adaugă...
Gogoșari în sos - Cea mai gustoasă variantă de conservare
Cum se prepara acesti Gogoșari în sos - Cea mai gustoasă variantă de conservare Pune la încins o cratiță mare cu ulei de floarea soarelui. Adaugă oțetul, bulionul, muștarul, zahărul, foile de dafin, boabe de piper și o lingură sare. Amestecă bine toate...
Supă cremă de dovleac - Deliciu fin de toamnă
Cum se prepara Supa cremă de dovleac - Deliciu fin de toamnă: Taie bagheta de pâine în cuburi. Stropește-le cu ulei de măsline și condimentează-le cu sare și praf de usturoi. Rumenește-le într-o tigaie încinsă până capătă o crusta rumenă și devin...
Prajitură Tăvălită cu nucă de cocos - Rețeta delicioasă cu sos de ciocolată
Cum se prepara Prajitura Tăvălită cu nucă de cocos - Rețeta delicioasă cu sos de ciocolată Preîncălzește cuptorul la 180°C și tapetează o tavă (aproximativ 30x20 cm) cu hârtie de copt. Separă albușurile de gălbenușuri. Bate albușurile cu un praf de sare...
Chec pufos cu dovleac copt - Desert aromat de toamnă
Cum se prepara Chec pufos cu dovleac copt - Desert aromat de toamnă Preîncălzește cuptorul la 170 grade C și tapetează o tavă de chec cu hârtie de copt. Curăță și taie fâșii dovleacul, apoi pune-l la copt, într-o tavă tapetată cu hârtie de copt,...