Cum se prepara Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola
Toacă mărunt ciupercile, apoi usturoiul și ceapa.
Într-o tigaie încinsă, adaugă puțin ulei de măsline și pune ciupercile la sotat. Adaugă usturoiul și ceapa și lasă pe foc până se rumenesc bine...
Cum se prepară Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză gorgonzola:
Curăță și feliază ceapa întreagă.
Pregătește o tavă tapetata cu hârtie de copt.
Pune câte o linguriță de ulei de măsline, apoi câte o linguriță de oțet...
Mod de preparare Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola :
Într-o cratiță mare, adăugați laptele și puneți-l pe foc mediu. Când laptele începe să fiarbă, adăugați sarea și untul. Amestecați până când untul se topește complet....
Cum se prepară Crostini cu ciuperci - Rețeta gustoasă pentru un aperitiv rapid:
Toacă mărunt ciupercile.
Într-o tigaie soteaza ciupercile în ulei de măsline încins. Adaugă usturoi tocat mărunt și condimentează totul cu sare, piper, oregano și...
Preîncălzeste cuptorul la 180°C.
Într-un castron, bate ouăle că pentru omletă și condimentează-le cu sare și piper. Adaugă iaurtul.
Taie cubulețe ardeiul roșu și dovlecelul și adaugă-le în amestecul de ouă.
Adaugă și jumătate din cantitatea de...
Cum se prepara Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
Pâinea se taie cuburi și se transferă într-un bol. Se toarnă puțin lapte, cât să se înmoaie puțin cubulețele de paine.
Într-un alt bol, bateți oul și când se omogenizează...
Cum se prepară Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid:
Amestecă zahărul tos cu scorțișoara.
Încălzește fiecare lipie, pe ambele părți, într-o tigaie, apoi unge-o cu unt și presară zahăr amestecat cu scorțișoară.
Rulează...
Cum se prepară Croque Madame - Sendvisul perfect la micul dejun:
Unge 2 felii de pâine cu cremă de brânză, apoi așază deasupra fiecăreia câte o felie de cheddar, una de șuncă presată, altă felie de cheddar și altă de șuncă și încheie cu felia de...
Cum se prepară Tacos cheeseburger - Un preparat fusion gustos:
Prepară mai întâi sosul. Amestecă maioneza cu muștar și ketchup până obții o compoziție omogenă și condimentează cu sare și piper.
Toacă mărunt ceapă, castravetele murat, roșia și frunzele...
Cum se prepară Crema de brânză picantă - Rețeta ideală pentru aperitive sau gustări:
Pune brânza, iaurtul, și ardeiul kapia tăiat fâșii într-un blender.
Adaugă fulgi de chilli, piper, boia iute și ulei de măsline.
Pasează fin toată compoziția,...
Cum se prepară Crispy de pui în crustă de nachos - Rețeta delicioasă pentru o gustare rapidă:
Mărunțește nachos într-un robot cât să iasă un pesmet mai mare și grunjos.
Amestecă bine cele 3 ouă și condimentează cu sare și piper. ...
Cum se prepară Tarta fragedă cu nectarine - Rețeta rapidă și delicioasă:
Întinde foaia de aluat fraged și decupează un disc cu ajutorul unei farfurii mari. Din marginea rămasă, poți prepara fursecuri.
Așază foaia de aluat într-o tavă tapetată cu...
Iată cum se prepară Conopida pane cu susan și maioneză picantă - Rețeta de aperitiv gustos și rapid:
Taie conopida pe jumătate, apoi desfă-o în buchețele mici.
Amestecă maioneză cu puțin sos tabasco și lasă deoparte până la servire....
Iata cum se prepara Bomboane din biscuiti - Un desert delicios al copilariei:
Macina grosier biscuitii cu ajutorul unui tocator.
Adauga putin lapte, crema de ciocolata, untul de arahide si cateva merisoare.
Amesteca bine pana obtii o compozitie legata si omogena.
Formeaza...
Iată cum se prepară acest Burger de vită cu brânză gorgonzola:
Primul pas:
Prepară sosul dintr-un mix de maioneză, ketchup și muștar.
Al doilea pas:
Taie chifla în două jumătăți și prăjește-le în puțin unt.
Al treilea pas:...
Cum se prepară Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete:
Feliază pieptul de pui și condimentează-l cu sare și piper.
Într-o tigaie, pune puțin ulei de măsline la încins și rumenește ușor...
Cum se prepară Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă
Decupează rotund feliile de pâine, unge-le cu puțin ulei de măsline și rumenește-le ușor într-o tigaie.
Feliază măslinele, toacă mărunt castraveții murați și codițele...
Cum se prepară Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc:
Taie brânza feta în cuburi.
Porționează foile de plăcintă în pătrate. Împachetează fiecare cub de brânză în foaie de plăcintă.
Unge fiecare pachețel cu albuș...
Cum se prepară Rețeta gustoasă de paste cu pui și hribi, gratinate la cuptor:
Preîncălzește cuptorul la 200°C.
Fierbe al dente pastele în apă cu sare. Scurge-le și clătește-le cu apă rece pentru a opri procesul de gătire.
Într-o tigaie mare,...
Cum se prepară Steak de conopidă cu sos chimichurri - Deliciu picant și ușor de preparat:
Feliază conopida. Așază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Separat, amestecă uleiul de măsline cu condimentele și unge bine feliile de conopidă, pe ambele părți....
Cum se prepara Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
Începeți prepararea sosului bechamel: Într-o cratiță, topiți untul la foc mediu. Adăugați făina și amestecați continuu timp de 1-2 minute până când obțineți o pastă omogenă....
Cum se prepară Burrito cu bacon - Rețeta unui mic dejun rapid și savuros:
Așază feliile de bacon într-o tavă tapetata cu hârtie de copt și pune-l la cuptor până devine crispy și rumenit.
Într-un bol, amestecă două ouă ca pentru...
Cum se prepară Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar:
Mărunțește biscuiții, apoi toarnă peste ei untul topit și amestecă până se distribuie uniform.
Într-un castron, pune crema de brânză, adaugă...
Cum se prepară Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid
Topește untul într-o tigaie, adăugând boia iute și fulgi de chilli. Lasă-l să se aromatizeze, apoi ia-l pe de foc.
Rade cățelul de usturoi și adaugă-l peste iaurtul...
Cum se prepară Salata cu dressing de muștar, rețeta rapidă și gustoasă:
Începe să tai feliile de pâine sub formă de cuburi pentru crutoane.
Încinge puțin ulei de măsline într-o tigaie și adaugă crutoanele de pâine. Condimentează-le cu sare, piper...
Cum se prepară Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola:
Taie bagheta de pâine în jumătăți, pe lungime. Stropește feliile de pâine cu puțin ulei de măsline, apoi rumenește-le puțin in tigaia încinsă.
Toacă mărunt...
Cum se prepara Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Preîncălziți cuptorul la 190°C.
Tăiați aluatul foietaj într-o formă potrivită și așezați-l într-o tavă de copt. Din aluatul de foietaj se taie cate o bordura de cca 2 cm, de jur imprejurul foii....
Cum se prepara Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă:
Taie friptura rămasă în bucăți mici sau fâșii subțiri. Rade mărunt cașcavalul. Spală și taie ardeii grași în fâșii subțiri.
Încinge uleiul de măsline într-o...
Cum se prepara Budinca de cozonac cu afine și căpșuni - Rețeta unui desert savuros și ușor:
Preîncălziți cuptorul la 190°C.
Tăiați cozonacul în cuburi potrivite.
Într-un bol, mixați spumă ouăle, adăugând un praf de sare, apoi adăugați...
Cum se prepara Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă:
Încălzește cuptorul la 190 de grade Celsius.
Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și călește ceapa tocată până devine aurie, condimentând cu sare, piper și boia dulce....
Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola
Cum se prepara Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola Toacă mărunt ciupercile, apoi usturoiul și ceapa. Într-o tigaie încinsă, adaugă puțin ulei de măsline și pune ciupercile la sotat. Adaugă usturoiul și ceapa și lasă pe foc până se rumenesc bine...
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
Cum se prepară Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză gorgonzola: Curăță și feliază ceapa întreagă. Pregătește o tavă tapetata cu hârtie de copt. Pune câte o linguriță de ulei de măsline, apoi câte o linguriță de oțet...
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
Mod de preparare Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola : Într-o cratiță mare, adăugați laptele și puneți-l pe foc mediu. Când laptele începe să fiarbă, adăugați sarea și untul. Amestecați până când untul se topește complet....
Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid
Cum se prepară Crostini cu ciuperci - Rețeta gustoasă pentru un aperitiv rapid: Toacă mărunt ciupercile. Într-o tigaie soteaza ciupercile în ulei de măsline încins. Adaugă usturoi tocat mărunt și condimentează totul cu sare, piper, oregano și...
Brioșe cu ou și gorgonzola dulce
Preîncălzeste cuptorul la 180°C. Într-un castron, bate ouăle că pentru omletă și condimentează-le cu sare și piper. Adaugă iaurtul. Taie cubulețe ardeiul roșu și dovlecelul și adaugă-le în amestecul de ouă. Adaugă și jumătate din cantitatea de...
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
Cum se prepara Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola Pâinea se taie cuburi și se transferă într-un bol. Se toarnă puțin lapte, cât să se înmoaie puțin cubulețele de paine. Într-un alt bol, bateți oul și când se omogenizează...
Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid
Cum se prepară Rulouri cu scorțișoară - O rețeta ingenioasă pentru un desert rapid: Amestecă zahărul tos cu scorțișoara. Încălzește fiecare lipie, pe ambele părți, într-o tigaie, apoi unge-o cu unt și presară zahăr amestecat cu scorțișoară. Rulează...
Croque Madame - Sendvisul perfect la micul dejun
Cum se prepară Croque Madame - Sendvisul perfect la micul dejun: Unge 2 felii de pâine cu cremă de brânză, apoi așază deasupra fiecăreia câte o felie de cheddar, una de șuncă presată, altă felie de cheddar și altă de șuncă și încheie cu felia de...
Tacos cheeseburger - Un preparat fusion gustos
Cum se prepară Tacos cheeseburger - Un preparat fusion gustos: Prepară mai întâi sosul. Amestecă maioneza cu muștar și ketchup până obții o compoziție omogenă și condimentează cu sare și piper. Toacă mărunt ceapă, castravetele murat, roșia și frunzele...
Cremă de brânză picantă - Rețeta ideală pentru aperitive sau gustări
Cum se prepară Crema de brânză picantă - Rețeta ideală pentru aperitive sau gustări: Pune brânza, iaurtul, și ardeiul kapia tăiat fâșii într-un blender. Adaugă fulgi de chilli, piper, boia iute și ulei de măsline. Pasează fin toată compoziția,...
Crispy de pui în crustă de nachos - Rețeta delicioasă pentru o gustare rapidă
Cum se prepară Crispy de pui în crustă de nachos - Rețeta delicioasă pentru o gustare rapidă: Mărunțește nachos într-un robot cât să iasă un pesmet mai mare și grunjos. Amestecă bine cele 3 ouă și condimentează cu sare și piper. ...
Tartă fragedă cu nectarine - Rețeta rapidă și delicioasă
Cum se prepară Tarta fragedă cu nectarine - Rețeta rapidă și delicioasă: Întinde foaia de aluat fraged și decupează un disc cu ajutorul unei farfurii mari. Din marginea rămasă, poți prepara fursecuri. Așază foaia de aluat într-o tavă tapetată cu...
Conopidă pane cu susan și maioneză picantă - Rețeta de aperitiv gustos și rapid
Iată cum se prepară Conopida pane cu susan și maioneză picantă - Rețeta de aperitiv gustos și rapid: Taie conopida pe jumătate, apoi desfă-o în buchețele mici. Amestecă maioneză cu puțin sos tabasco și lasă deoparte până la servire....
Bomboane din biscuiți - Un desert delicios al copilăriei
Iata cum se prepara Bomboane din biscuiti - Un desert delicios al copilariei: Macina grosier biscuitii cu ajutorul unui tocator. Adauga putin lapte, crema de ciocolata, untul de arahide si cateva merisoare. Amesteca bine pana obtii o compozitie legata si omogena. Formeaza...
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
Iată cum se prepară acest Burger de vită cu brânză gorgonzola: Primul pas: Prepară sosul dintr-un mix de maioneză, ketchup și muștar. Al doilea pas: Taie chifla în două jumătăți și prăjește-le în puțin unt. Al treilea pas:...
Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete
Cum se prepară Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete: Feliază pieptul de pui și condimentează-l cu sare și piper. Într-o tigaie, pune puțin ulei de măsline la încins și rumenește ușor...
Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă
Cum se prepară Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă Decupează rotund feliile de pâine, unge-le cu puțin ulei de măsline și rumenește-le ușor într-o tigaie. Feliază măslinele, toacă mărunt castraveții murați și codițele...
Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc
Cum se prepară Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc: Taie brânza feta în cuburi. Porționează foile de plăcintă în pătrate. Împachetează fiecare cub de brânză în foaie de plăcintă. Unge fiecare pachețel cu albuș...
Rețeta gustoasă de paste cu pui și hribi, gratinate la cuptor
Cum se prepară Rețeta gustoasă de paste cu pui și hribi, gratinate la cuptor: Preîncălzește cuptorul la 200°C. Fierbe al dente pastele în apă cu sare. Scurge-le și clătește-le cu apă rece pentru a opri procesul de gătire. Într-o tigaie mare,...
Steak de conopidă cu sos chimichurri - Deliciu picant și ușor de preparat
Cum se prepară Steak de conopidă cu sos chimichurri - Deliciu picant și ușor de preparat: Feliază conopida. Așază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Separat, amestecă uleiul de măsline cu condimentele și unge bine feliile de conopidă, pe ambele părți....
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
Cum se prepara Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce Începeți prepararea sosului bechamel: Într-o cratiță, topiți untul la foc mediu. Adăugați făina și amestecați continuu timp de 1-2 minute până când obțineți o pastă omogenă....
Burrito cu bacon - Rețeta unui mic dejun rapid și savuros
Cum se prepară Burrito cu bacon - Rețeta unui mic dejun rapid și savuros: Așază feliile de bacon într-o tavă tapetata cu hârtie de copt și pune-l la cuptor până devine crispy și rumenit. Într-un bol, amestecă două ouă ca pentru...
Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar
Cum se prepară Cheesecake cu dulceață de morcovi - Desert delicios la pahar: Mărunțește biscuiții, apoi toarnă peste ei untul topit și amestecă până se distribuie uniform. Într-un castron, pune crema de brânză, adaugă...
Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid
Cum se prepară Mic dejun cu ouă turcești - Un deliciu culinar irezistibil de gustos și rapid Topește untul într-o tigaie, adăugând boia iute și fulgi de chilli. Lasă-l să se aromatizeze, apoi ia-l pe de foc. Rade cățelul de usturoi și adaugă-l peste iaurtul...
Salată cu dressing de muștar, rețeta rapidă și gustoasă
Cum se prepară Salata cu dressing de muștar, rețeta rapidă și gustoasă: Începe să tai feliile de pâine sub formă de cuburi pentru crutoane. Încinge puțin ulei de măsline într-o tigaie și adaugă crutoanele de pâine. Condimentează-le cu sare, piper...
Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola
Cum se prepară Rețeta de sendviș savuros cu friptură rămasă, mozzarella și rucola: Taie bagheta de pâine în jumătăți, pe lungime. Stropește feliile de pâine cu puțin ulei de măsline, apoi rumenește-le puțin in tigaia încinsă. Toacă mărunt...
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Cum se prepara Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci Preîncălziți cuptorul la 190°C. Tăiați aluatul foietaj într-o formă potrivită și așezați-l într-o tavă de copt. Din aluatul de foietaj se taie cate o bordura de cca 2 cm, de jur imprejurul foii....
Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă
Cum se prepara Rețeta de tacos cu friptură rămasă, o gustare excelentă: Taie friptura rămasă în bucăți mici sau fâșii subțiri. Rade mărunt cașcavalul. Spală și taie ardeii grași în fâșii subțiri. Încinge uleiul de măsline într-o...
Budincă de cozonac cu afine și căpșuni - Rețeta unui desert savuros și ușor
Cum se prepara Budinca de cozonac cu afine și căpșuni - Rețeta unui desert savuros și ușor: Preîncălziți cuptorul la 190°C. Tăiați cozonacul în cuburi potrivite. Într-un bol, mixați spumă ouăle, adăugând un praf de sare, apoi adăugați...
Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă
Cum se prepara Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă: Încălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și călește ceapa tocată până devine aurie, condimentând cu sare, piper și boia dulce....