Pregatim supa dintr-o ceapa, carnea de pui, cartofi, morcovi, pastarnac, radacina de patrunjel, ardei, 1 litru apa, sare, piper si vegeta. Strecuram si pastram cartofii, pastarnacul si radacina de...
Bucatile de peste le spalam bine si le stergem cu servetele de hartie. Frunzele de spanac le spalam bine in cateva ape. Preincalzim cuptorul la 190 de grade. Condimentam fiecare bucata de...
Amestecam laptele praf cu faina si bicarbonatul - cu o mana, lingura, tel...ce vreti voi - punem si untul moale si amestecam cu varfurile degetelor ca sa obtinem un fel de aluat nisipos. Turnam si...
Ciupercile si ceapa se curata,spala,si se toaca marunt.
Punem la calit ceapa cu o lingura ulei.
Cand devine sticloasa adaugam ciupercile si le calim pana scade zeama lasata.
Stingem focul,saram,piperam si adaugam verdeata si ardeiul rosu...
Punem la fiert organele impreuna cu foaia de dafin.
Cupa ce s-au fiert le lasam sa se raceasca.
Ceapa o tocam marunt si o inabusim in putina apa.
Cand organele s-au racit le dam prin masina de tocat.
Intr-un vas amestecam organele...
Blatul
Mixam ouale cu zaharul pana la topirea zaharului.
Scoatem telurile si adaugam faina si zaharul vanilat,amestecand usor cu o lingura.
Tapetam o forma cu hartie de copt ,turnam compozitia in cratita si dam la cuptorul incins....
Cartofii,morcovul,telina,pastarnacul se curata, spala si se pun la fiert in apa cu sare.
Cat timp fierb radacinoasele punem si un ou la fiert.
Castravetii se spala si se toaca in cuburi mici.
Gogosarul se curata de cotor si seminte ,se...
Aluatul se lasa la dezghetat.
Luam o tava pe care o tapetam cu hartie de copt.
Umplutura:
Ceapa curatata,spalata ,taiata marunt se caleste in ulei.
Peste ceapa se uga spanacul dezghetat calindu-se in continuare pana cand scade zeama...
Multi ani cu sanatate !!!