Care este alimentul care se vinde in toate supermarketurile si care ne distruge sanatatea

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 31 Mar 2016 | 7823 vizualizari

Comentarii (5)

31.03.2016, 13:33

Bine de stiut!

31.03.2016, 13:38

31.03.2016, 14:21

Pui cu hormoni, fructe si legume tratate si injectate, apa cu cianuri.....mai avem ceva sigur?

26.02.2017, 06:42

Si acum Somonul...
"In Norvegia, situatia privind cultivarea
> pestelui este catastrofala. La o ferma atat de
> mica creste un numar atat de mare de peste, 2
> milioane de unitati de somon. Pestele se
> imbolnaveste, e vorba de aproape o pandemie:
> necroza pancreatica si anemia infectioasa a
> somonului a capturat toata Norvegia. Insa, acest
> lucru este tainuit de consumatori", spune Kurt.
> Activistul are colectate probe, inregistrari
> video, care arata cum muncitorii de la
> crescatorii toarna in apa un pesticid puternic cu efecte
> neurotoxice.
>
> "Ei insisi trebuie sa poarte masti si costume de
> protectie, ca sa nu fie afectati de substantele
> chimice destinate curatarii rezervoarelor de apa
> de paraziti. Astfel, somonul se imbiba cu aceste
> produse chimice, ceea ce ar putea ameninta
> sanatatea consumatorului. Somonul norvegian este
> cel mai toxic aliment din lume, si asta in
> conditiile in care industria pescuitului ocupa al
> doilea loc dupa venituri in Norvegia''.
>
> Pe fundul lacurilor pline cu apa de ploaie se
> gaseste un reziduu de 15 m incarcat cu bacterii,
> resturi de furaje putrede si substante chimice
> care sa distruga parazitii. Nivelul de
> contaminare este foarte inalt. Substante toxice,
> excremente de peste... Fundul marii este complet
> distrus, e ca o fabrica de gaz. Bule de metan si
> pesticide identice unor atacuri cu gaze'',
> relateaza Kurth dupa ce a folosit camere subacvatice spion
> pentru a filma.
> O alta problema a pescarilor norvegieni este asa
> numitul paduche de peste, ce paraziteaza pe corpul pestelui
> si il ucide.
>
> "Paduchele intre timp devine rezistent la
> chimicale asa incat pescarii sunt nevoiti sa
> folloseasca pesticide tot mai puternice, iar
> acest lucru se reflecta negativ asupra pestilor.
> 50% din puietul de cod de la ferme se naste cu
> mutatii genetice. Pestii nu pot sa inchida gura.
> Aceasta mutatie genetica nu dispare timp de opt
> generatii. Consumatorul cand vede un peste ca
> acesta, nu doreste sa-l manance, daca insa i se
> taie capul, nimeni nu observa", mai spune el.
>
> Somonul mutant are si carnea friabila.
>
> "Acest lucru nu ar trebui sa existe, carnea
> somunului are consistenta elastica. Dupa cum
> stiti, somonul salbatic are 5-7% grasime, iar cel
> crescut artificial tocmai 15-34% grasime. Si
> toate toxinele se acumuleaza in tesutul adipos.
> In consecinta, acest peste devine cel mai toxic
> din lume", subliniaza ecologistul.
>
> La randul sau, toxicologul francez Jerome Ryuzzen
> confirma declaratiile ecologistului.
>
> „Intr-adevar, gradul de contaminare a somonului a
> crescut foartte mult. Este de 5 ori mai nociv si
> toxic decat orice alte produse. Aceste toxine ar
> trebui sa fie evitate in consum, pentru a reduce
> riscul de expunere a organismului'', a subliniat
> toxicologul.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

pe 30.11 la 18:08

Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun

pe 30.11 la 18:00

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

pe 30.11 la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]