Retete fara secrete
Fasole frecată. Mâncare de post.
Data:09.12.2011Tanti Mariana e proprietara casei în care locuiesc. Locuim în aceeași curte, în clădiri... articol complet
Supă cremă de dovlecel (cu variantă de post)
Data:09.12.2011Dovlecelul nu-i o legumă de iarnă dar, miracol, se găsește inclusiv în piețe. Tot în... articol complet
Paste de casă cu costiță afumată
Data:08.12.2011Iari a fost o zi lungă dar cu încărcătură pozitivă. Am gătit pentru Matei, un băiețel de... articol complet
Gătesc și vorbesc pentru SMS Cluj 2
Data:07.12.2011Când m-a întrebat doamna Maria Ursulețu de la revista Biz (o să trebuiască să încep să-i... articol complet
Figurine-n cafea
Data:06.12.2011Acum câteva zile am postat pe Facebook un album care arată felul în care apare o figurină, un... articol complet
Cremă de vanilie
Data:05.12.2011Această cremă de vanilie se potrivește la diverse deserturi, fie cuplată cu bucățele de... articol complet
Workshop și demo culinar la Oradea – concluzii
Data:05.12.2011Ieri am fost la Oradea, în Lotus Center unde am susținut un workshop de fotografie culinară... articol complet
Banana-n bacon
Data:02.12.2011Pentru precedenta petrecere pentru care am gătit, am făcut o serie de antreuri reci ceva mai... articol complet
Salată de ciolan cu ceapă
Data:01.12.2011La mulți ani, România, la mulți ani iubiți compatrioți. Bine, iubiți sau nu, patrioți sau... articol complet
Pasta festival – umanitar
Data:30.11.2011Am văzut postarea asta la Brylu și m-am cutremurat. E adevărat, mă cutremur de prea multe ori... articol complet
Cassoulet
Data:29.11.2011Cassoulet e o mâncare de fasole caracteristică sudului Franței dar variante se regăsesc în... articol complet
Un nou fel de pâine-n ou?
Data:28.11.2011Nu m-am trezit în dimineața asta cu impresia că a fi un inventator ori mai știu eu ce... articol complet
Primul spot de promovare pentru adihadean.ro
Data:27.11.2011Dragii mei, grație lui Paul a apărut primul spot de promovare pentru adihadean.ro. Grație lui... articol complet
Lumânări de dat (1)
Data:25.11.2011Adrian, care-i ospătar la Camino, face lumânări în timpul liber, care astfel devine timp... articol complet
Orez sălbatic, lapte domestic
Data:25.11.2011Mai țineți minte postarea despre lapte? Atunci v-am promis că până la Crăciun o să vă dau... articol complet
Salată de cartofi. De post.
Data:24.11.2011Ieri mi s-a făcut poftă de salată orientală. Așa cum o făcea mama când eu eram copil iar... articol complet
Mușchi de porc în prapor
Data:23.11.2011Praporul (prapur, prapure, prapore) e o membrană care învelește organele interne, formată în... articol complet
Gnocchi cu sos de roșii
Data:22.11.2011Gnocchi sunt niște paste mai dodoloațe și mai dolofane decât altele. Sunt niște gălușcuțe... articol complet
Confit de curcan
Data:21.11.2011Ce-i confitu' ăsta? Păi, e o friptură, ca să n-o lungesc ori, Doamne ferește, să mă pierd... articol complet
Paste de casă cu trufe
Data:18.11.2011Cum se fac pastele de casă? Puteți afla de aici ori de aici. Ori de pe blogul meu, că mai fac... articol complet