Retete fara secrete
Bufetul de aseară
Data:17.11.2011Aseară am prestat pentru niște oameni. Nu spun unde, nu spun de ce, nu spun cine, că nu-i... articol complet
Mușchiuleț în crustă de semințe
Data:16.11.2011Azi am de prestat pentru un eveniment important. Important pentru beneficiar și la fel de... articol complet
Tilapia-n straiță
Data:15.11.2011Aseară am avut de hrănit niște oameni cu pește. Tilapia a fost să fie. Tot ce am putut alege... articol complet
Brownies cu înghețată de banane
Data:14.11.2011Viața nu încetează a-mi da lecții despre chocolate lava, așa că mă simt cumva dator să le... articol complet
Tihnă dulce, cafea amară, amintiri
Data:12.11.2011Acum câteva zile bune m-a căutat cineva de la o agenție, cu o propunere. Propunerea era să... articol complet
De ce am fost în vizită la Nikon
Data:12.11.2011Joi am fost în vizită la Skin, importatorul Nikon pentru România. Am ajuns la ei la ora... articol complet
Cum a fost la shaorma de după
Data:11.11.2011Acum două zile vă pofteam la o shaorma, după lansarea iPhone 4S de la Cluj organizată în... articol complet
Ca un fel de ceva, numa’ că mai bun
Data:09.11.2011Mai țineți minte când am fost la Țaga? Am făcut atunci pentru prietenii ziariști câteva... articol complet
Macaroane cu brânză și jumări – destul de tradițional?
Data:08.11.2011Sunt dojenit uneori pentru că nu public destule rețete tradiționale. Bine, sunt dojenit și... articol complet
Cum să faci o omletă perfectă
Data:07.11.2011Sigur că perfecțiunea-i o stare pe care o definim în funcție de propriile noastre norme în... articol complet
Budincă de pâine
Data:03.11.2011Vive la France, God save the Queen, szia Winnetou! Budinca de pâine e pe atât de etnică pe... articol complet
Speciala de Joi și Poveștile de Sâmbătă
Data:02.11.2011Am găsit în piață fasole de anul ăsta. Nimic neobișnuit până aici. Mai puțin obișnuită... articol complet
Tocană de oaie cu pastramă de porc
Data:01.11.2011PUB Am vrut să numesc mâncarea asta “tocană de oaie nemișcată” dar nu suna bine.... articol complet
De mămăligă
Data:31.10.2011Mi-ar plăcea ca unele lucruri să nu se schimbe niciodată. De exemplu, mi-ar plăcea să știu... articol complet
BBQ in Bangkok
Data:28.10.2011Muson aproape de final, expediție aproape de final. Carne și legume pe grătar, o răbufnire a... articol complet
Onoff3 și Lumea Mare la Cluj
Data:28.10.2011Observ că mai nou scriu despre evenimente așa, în perechi. N-am ce le face, trebuie să le... articol complet
Burta, între trippa alla romana și pacal porkolt
Data:27.10.2011Alex de la Lumea mare m-a cadorisit mai demult cu o rețetă de tocană de burtă în stil... articol complet
Mic dejun cu ouă și pancetta
Data:26.10.2011Acum câteva zile am cumpărat câteva felii subțiri de pancetta. Am folosit câteva felii... articol complet
Cremă de ciocolată cu…
Data:25.10.2011Femeile-s topite după ciocolată (cu mici excepții, desigur). Cu acest adevăr ars în minte am... articol complet
Rasol cu praz, paste și sos de roșii
Data:24.10.2011Cel mai bun ossobuco pe care l-am mâncat de când mă știu (nu mănânc tot a doua zi, deci nu... articol complet