Retete fara secrete
Farfurii curate – încă un pas
Data:23.10.2011Mi-ar plăcea să putem face salturi cu proiectul Farfurii curate. Din păcate, putem face doar... articol complet
Tom ka gai la Amari Atrium, Bangkok
Data:21.10.2011În Bangkok am avut bucuria de a învăța lucruri de la chef Hans Peter Anschwanden, un european... articol complet
Speciala de Joi și o schimbare
Data:19.10.2011Mâine va fi Joi, după cum ne informează calendarul. Avem Speciala de Joi la Camino –... articol complet
La Spiros
Data:19.10.2011A trecut parcă o viață de la precedenta vacanță (adevăru-i că m-am întors obosit și aș... articol complet
Detalii esențiale despre chocolate lava
Data:18.10.2011Ieri, la finalul unei sesiuni de gătit de câteva ore, am făcut chocolate lava. A iești foarte... articol complet
Speciala de Joi (2) – ceafă cu cartofi
Data:17.10.2011De săptămâna trecută am început povestea cu “Speciala de Joi” la Camino. A mers... articol complet
În peștera de la Țaga să gată de drum Năsalul
Data:17.10.2011PUB Năsalul e o brânză cremoasă, fermentată, maturată și învelită în mucegai fin și... articol complet
Nopți și zile în Bangkok
Data:14.10.2011Noaptea se lasă repede peste Bangkok în perioada musonului iar orașul parcă funcționează pe... articol complet
Gogoșari copți cu mozzarella
Data:13.10.2011Am făcut salata asta (e o salată până la urmă) acum câteva săptămâni dar am văzut... articol complet
Cremă de mascarpone și ciocolată neagră
Data:12.10.2011PUB Crema aceasta e un desert în sine dar e potrivită și pentru torturi sau profiterol. E... articol complet
Speciala de Joi (1)
Data:11.10.2011Vreau să-mi fac un obicei și să instaurez un obicei la Camino – Speciala de Joi. Am... articol complet
Nicolas Delgado atacă simțurile
Data:10.10.2011Săptămâna trecută, spre final, la Baracca în Cluj Napoca, s-au petrecut două seri care l-au... articol complet
Noutăți din viață. Din viața mea.
Data:06.10.2011Cei care urmăresc contul meu de Twitter ori pagina mea de Facebook au putut observa că în... articol complet
Pui glazurat în stil asiatic
Data:05.10.2011Nu mă întrebați cum a ajuns în frigiderul meu o caserolă cu aripi&spate de pui (n-aș fi... articol complet
La Vlaha am mâncat și-am râs
Data:04.10.2011Am pus câteva poze pe Facebook acum câteva zile și am constatat că mai mulți oameni au... articol complet
Vanilia, porcul și ardelenii
Data:03.10.2011V-am mai povestit că am primit de la un prieten niște amestecuri de sare, ardei iute și piper... articol complet
Bangkok – prima parte
Data:30.09.2011Am ajuns în Bangkok după un drum de nici două ore de la Cha-am. Ne-a adus o șoferiță... articol complet
Ai vrea să mori pentru distracția altuia?
Data:29.09.2011Un pic șocant titlul pentru un blog culinar, nu? N-ai zice că o brioșă poate să te ducă la... articol complet
Mușchi de porc învelit în bacon. Cu busuioc.
Data:29.09.2011Apropo de cartofii de ieri, care suspinau după o bucată de carne: zilele astea testez rețete... articol complet
Salată cu cartofi copți
Data:28.09.2011Cartofii pe care vi-i arăt azi sunt una dintre legăturile pe care le mai am cu copilăria mea.... articol complet