Catalina L

8

Bucataras
Minunat

Suceava

Bucataras din 11.02.2015

RETETE1003
PRIETENI127
Retete / Mancaruri cu carne

Frigarui Yakitori de curcan

In Curcan la 6 Iun 2015

Taiati carnea in bucatele de 2-3 cm. Puneti carnea taiata intr-un castron, adaugati vinul, sosurile de soia, catelul de usturoi pisat, uleiul si zaharul. Amestecati si puneti la rece 1 ora. Dupa ce carnea a marinat, se infig in frigari bucatelele de carne. Puneti frigaruile cu sosul lor...

Costite de miel la gratar

In Mancaruri cu carne la 29 Mai 2015

Marinati costitele cu uleiul de maslina, sarea si piperul. Pregatim untul de usturoi. Curatati usturoiul. Mixati usturoiul cu untul si patrunjelul. Incingeti gratarul. Puneti costitele si lasati sa se rumeneasca. Dupa ce s-au rumenit, se scot pe un platou si se ung cu untul de...

Friptură/Ruladă de curcan

In Curcan la 17 Mai 2015

Eu am cumparat-o cruda de la macelar- are un carnat si branza in mijoc, si este inconjurata de felii subtiri de bacon   Incălziti untul intr-o tigaie profunda pe foc.   Puneți rulada și lăsați-o sa se rumeneasca pe toate partile timp de 5 minute. ...

Sarmalute cu carne in foi de vita

In Mancaruri cu carne la 14 Mai 2015

Curatam si taiem ceapa marunt. Calim ceapa in uleiul de masline, adaugam orezul si-l calim pana devine translucid. Adaugam 10 cl de apa fiarta si lasam pe foc pana cand apa se evapora. Intr-un castron mai mare se pune carnea, se adauga orezul racit, patrunjelul tocat, pasta de rosii, sare...

Rulada de vitel cu sos de rosii si prune uscate

In Porc la 13 Mai 2015

Incălziti uleiul intr-o tigaie profunda pe foc.   Puneți ruladele și lăsați-le sa se rumeneasca pe toate partile timp de 5 minute.  Se pun condimentele (sare, piper, ierburile).       Odată rumenite, se adauga ceapa si...

Carne de vită cu ceapă - reteta chinezeasca

In Vita la 9 Mai 2015

Se taie carnea foarte fin.  Adaugam bicarbonatul si amestecăm. Adăugați vinul, sosul de soia, uleiurile și se amestecă totul. Păstrați în frigider timp de 3 ore.  Curatati ceapa, se taie in jumatate si apoi in fisii foarte subtiri- julien.  Puneti...

Tocana de vitel- Blanquette

In Vita la 3 Mai 2015

Se curata morcovii, usturoiul si ceapa.  Se toaca marunt prazul, usturoiul si ceapa. Se taie morcovii în rondele.  Se pun la fiert 2 litri de apă într-o oală mare, scufundați carnea in apa fierbinte timp de aproximativ un minut pentru a o albi. Se scurge carnea si...

Orez Cantonez- Chinezesc

In Porc la 21 Apr 2015

Gatiti orezul - reteta orez basmati gătit  aici Se taie cârnatul, morcovii in cubulete mici. Se taie marunt ghimbirul cu tot cu piele. Intr-o tigaie - wok, se prajeste carnatul fara sa punem ulei. Când grăsimea începe să iasă, scoateți-l și puneti...

Racitura combinata de pui si de porc

In Mancaruri cu carne la 19 Apr 2015

Se curata ceapa si morcovii. Spalam carnea, o punem in oala sub presiune. Adaugam ceapa si morcovii, frunza de dafin, 2 linguri de sare si piper. Acoperim cu apa si punem la fiert. Cand incepe sa fiarba lasam 35 de minute. Nu deschidem vasul imediat, lasam sa iasa aburul singur. Deschidem...

Porc in sos caramel

In Porc la 31 Mar 2015

Pune carnea într-un recipient cu 20 grame de zahar, 3 linguri sos de peste și pudra Knorr. Se amestecă bine si se lasa la marinat 30 de minute. Faceti un caramel colorat. Când este gata, se adaugă 350 ml de apă pentru a-l dilua. Atentie va face zgomot ! Adăugați...

Gratin de cartofi cu sos bolognese

In Vita la 28 Mar 2015

Fierbeti cartofii întregi în apă clocotită cu sare pentru aproximativ 30 de minute. Curatam si taiem ceapa si usturoiul marunt. Ardeiul se curata si se taie cubulete. Calim ceapa si usturoiul in uleiul de masline, adaugam morcovul taiat cubulete, ardeiul apoi carnea si...

Varza cu carnati la oala cu presiune

In Porc la 26 Mar 2015

Indepartam foile de deasupra verzei, o taiem in doua si ii indepartam cotorul. O tocam marunt si o punem intr-un vas incapator, unde o frecam cu putina sare. Eu am tocat-o cu robotul Kitchenaid - a iesit foarte fina, un pic prea pentru gustul meu dar ok pentru baietii mei un pic mofturosi...

Pui basc

In Pui la 11 Mar 2015

Sarati și piperati bucatile de pui. Se presara deasupra boia de ardei. Se curata si se toaca ceapa și usturoiul. Se taie baconul în bucăți mici. Se curata si se spală ardeii și roșiile. Taie-le în cubulete.    Intr-o tigaie mare (un wok este...

Ficatei la tigaie cu sesam

In Ficat la 28 Feb 2015

Spalam bine ficateii si-i curatam de pielite.  Se pun apoi pe un prosop de bucatarie care sa absoarba toata apa.  Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Ardeiul se spala, se taie in 2 si se curata de seminte.  Se taie cubulete.  Intr-o tigaie se incinge...

Rulade de vițel cu sos de rosii

In Vita la 16 Feb 2015

Incălziti uleiul intr-o tigaie profunda pe foc. Puneți ruladele și lăsați-le sa se rumeneasca pe toate partile timp de 5 minute.  Se pun condimentele (sare, piper).  Odată rumenite, se adauga ceapa si usturoiul in tigaie. Când ceapa...

Afisate 151 - 165 din 165 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Cine care se trezeste maine primul de dimineata probabil va vorbi singur pe site :D

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 29

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]