iry-gabriela

1

Bucataras
incepator

Roman, Neamț

Bucataras din 22.12.2011

RETETE239
PRIETENI190
Retete / Peste

Piure de cartofi cu batoane de calamar

In Peste la 24 Mar 2015

Cartofii ii curățăm,  spălăm si apoi îi punem la fiert in apă călduță cu un pic de sare. Cat fierb cartofii, punem la încins 100ml ulei, peste care așezăm batoanele de calamar pe care le rumenim pe ambele părți.           După ce s-au...

Cod marinat

In Peste la 23 Mar 2015

Pentru început spălăm peștele și îl curățăm de solzi, după care il tăiem in bucati mai mari sau mai mici după preferință.     Apoi așezăm bucățile intr-o cratiță si adaugăm pe rând : ulei, oțet, delikat  si piper după gust si 3-4 frunze de...

Pachetele cu ton

In Ton la 30 Noi 2013

Aluatul .   Drojdia se va desface in lapte caldut,dupa care se va adauga ouale batute.   Apoi se va adauga  un praf de sare si margarina care se va topi la foc mic.  La finalse va adauga faina si se va framanta un aluat nelipicios si elastic.  Aluatul  se va...

Sprot crocant la tigaie

In Peste la 13 Iun 2013

Sprotul este un peste care se poate gati si intreg, dar eu il prefer fara cap si curatat pe interior, chiar daca este migalos la curatat.     Deci curatam sprotul si il spalam, dupa care il trecem prin faina de porumb pe care am amestecat-o cu un pic de sare. Apoi prajim sprotul bine...

File de cod in folie cu salata mexicana si orez

In Peste la 6 Iul 2012

Pentru inceput pregatim 6 bucati de folie pe care le ungem cu ulei, apoi asezam cate un file pe fiecare folie si il presaram cu sare si piper, scurgem zeama de lamaie si asezam pe fiecare bucata cate 2 bucatele de rosie. Infasuram folia in jurul fileului si il asezam pe grill sa se faca incet pe...

Macrou la tigaie

In Peste la 4 Iul 2012

Pentru inceput curatam pestele frumos ,il spalam si apoi il taiem in bucati egale. Apoi il asezam frumos sa se scurga, dupa care il presaram cu sare si piper dupa gust . Intr-un vas punem malai pe care il folosim pentru a trece fiecare bucata de peste prin el, dupa care punem la prajit in ulei....

Saramura de peste

In Crap / Caras la 7 Mai 2012

Cantitatea de ingrendiente o stabileste fiecare in functie de preferinta.     Pentru inceput punem la foc saramura astfel: rosiile le spalam si le taiem felii. Lamaia o spalam si o taiem in 4. Busuiocul, leusteanul si cimbrul vor fi spalate si adaugate intregi si ele alaturi de...

Icre de crap

In Peste la 15 Apr 2012

miezul de paine se pune la inmuiat,ijn lapte.   icrele se freaca cu putin ulei,ca la maioneza,apoi se adauga cate putin din miezul de paine,zeama de lamaie,sifon si ulei pana obtinem cantitate dorita,devenind o pasta consinstenta.   optional se poate adauga si ceapa...

Salata de hering afumat

In Peste la 3 Apr 2012

Pentru inceput se curata heringul de maruntaie, se spala un pic si se lasa peste noapte la desarat in apa cu 3 cartofi pe care ii tai in jumatate.    A doua zi dupa ce s-a desarat pestele, se scoate si se mai spala odata, dupa care se taie bucati si se aseaza intr-un...

Merluciu marinat la cuptor

In Peste la 18 Feb 2012

curatam pestele,il spalam si il taiem bucati.    ceapa o curatam si o spalam ,apoi o taiem fidelute.   morcovul il spalam si apoi il taiem rondele.     pregatim un vas termorezistent in care adaugam 3 linguri de ulei ,asezam un strat de...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    

Postari recente

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Vei avea mai mult timp sa faci ceea ce-ti place.Mai ales daca iti place sa nu faci nimic.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]