
publicat la 14.04.2019
publicat la 07.12.2018
publicat la 07.12.2018
“Vraişte” este parola zilei. Repet-o de fiecare dată cînd nu cunoşti răspunsul unei întrebări, dar şi atunci cînd vrei să-ţi impui punctul de vedere. “Şefu’, ce facem cu facturile-alea neplătite?” Vraişte! Din punct de vedere sexual, treburile stau la fel.
Bucataras.ro
[email protected]
Supa de vitel cu spanac, orez si masline
Ceapa taiata marunt se caleste in 2 linguri de ulei cu carnea taiata bucati si morcovul (eu am facut-o cu un pic de apa si la sfarsit am adaugat uleiul). Dupa ce e aproape fiarta carnea se adauga orezul, sare, adaugand mereu cate un pic de apa. Cand este aproape fiert orezul se adauga...
Supa de tortellini si dovlecei
Se incalzeste uleiul intr-o tigaie. Se prajesc morcovii si ceapa timp de cateva minute pana se inmoaie, apoi adaugati bulionul legumele si apa cat cuprinde. Cand sunt aproape fierte puneti sare dupa gust, tortelinii ,iar cine vrea poate sa adauge si un pic de delicat. Se mai lasa cateva minute...