Sos beschamel

de Oana in Pt. paste, 27 Feb 2010 | 6909 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 40 g unt
  • 40 g faina
  • o ceapa mica
  • 1/2 l lapte rece
  • sare
  • piper alb
  • nucsoara
  • 2 linguri parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos beschamel:

Ceapa se curata si se taie cubulete. Untul se topeste intr-o craticioara, apoi se adauga ceapa si se lasa putin la inmuiat. Se adauga faina, se amesteca cu un tel, apoi se adauga laptele rece, putin cate putin, amestecand continuu sa nu se formeze cocoloase. Se adauga sare, piper si nucsoara, iar la final parmezanul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos beschamel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă