A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Banana Bread la slow cooker Crock-Pot

Postat de: AlexTeacher in Slow Cooker

• amestecați untul cu zahărul până devine o pastă omogenă; • prăjiți ușor alunele caju și zdrobiți-le; • adăugați făina într-un castron și...Citeste continuarea

Bulion aromat cu ardei

Postat de: Pungasa_Rogue in Bulion

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de seminte, se spala si se pun in tuci, alaturi de rosii. ...Citeste continuarea

Briose pufoase cu zmeura

Postat de: CameliaComan in Dulciuri

Pentru crema o sa folosim ultimile 3 ingrediente. Topim la bain-marie ciocolata alba peste care turnam frisca, iar cand acestea s-au topit si omogenizat luam de la bain-marin si adaugam...Citeste continuarea

Biryani cu miel

Postat de: Satisfyyourcravings in Oaie

Carnea de miel se taie cuburi si se prajeste pe toate partile, in putin ulei, pana capata o culoare bruna. Se scoate pe o farfurie.  In putin ulei de masline se prajeste ceapa tocata...Citeste continuarea

Budinca de gris (rece)

Postat de: deyutzky in Dulciuri

Fierbem laptele cu zaharul la foc mic si turnam grisul in ploaie.  Amestecam incontinuu pana cand compozitia se ingroasa. Stropim cu apa formele(eu le-am pus in forme de silicon pentru...Citeste continuarea

Burger cu peste

Postat de: Bianca20 in Sandvisuri

   Chifle:  Se dizolva zaharul si drojdia in apa calduta. Se adauga 4-5 lg. de faina si se lasa sa stea un sfert de ora sau pana ce face spuma deasupra. Se adauga oul, uleiul si...Citeste continuarea

Briose Parkin

Postat de: simona72 in Prajituri

Se pune intr-o craticioara untul, melasa, mierea, zaharul si laptele. Punem craticioara pe foc si lasam pana untul s-a topit si zaharul s-a dizolvat. Sa nu dea in clocot si nici foarte fierbinte...Citeste continuarea

Bulion aromat cu cimbru

Postat de: reisnaor_2006 in Bulion

       Se aleg rosii bine coapte, daca se poate din mai multe soiuri, pentru ca sucul sa fie mai gustos. Se spala foarte bine cu apa rece, se taie in jumatati sau in...Citeste continuarea

Biscuiti cu bere si cascaval

Postat de: Bianca20 in Dulciuri

Faina se pune intr-un bol impreuna cu sarea si piperul. Se adauga untul rece si taiat cubulete si se amesteca pana la obtinerea unui aluat faramicios. Se adauga cascavalul ras si berea. Se...Citeste continuarea

Bulion galben

Postat de: Constelatialeu in Bulion

Mai intai le culegem, o adevarata placere cand le vezi atarnate ca niste ciorchine de struguri. Le spalam sub jet de apa si indepartam coditele. Apoi montam masina de separat cojile de pulpa, o...Citeste continuarea

Bruschetta cu sardine

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Sosul de rosii--  reteta aici - nu trebuie sa fie prea lichid, puneti-l pe foc si reduceti-l un pic daca este nevoie. Puneti feliile de pâine pe o placă de cuptor acoperita cu...Citeste continuarea

Bruschetta cu ton

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Sosul de rosii--  reteta aici - nu trebuie sa fie prea lichid, puneti-l pe foc si reduceti-l un pic daca este nevoie. Puneti feliile de pâine pe o placă de cuptor acoperita cu...Citeste continuarea

Bruschete,bruschette

Postat de: caroline in Aperitive / Garnituri

Eu am pregatit trei feluri de bruschete .Cele simple cu ulei de masline,cele cu usturoiu si ulei de masline si cele cu rosii . Toate au fost tare bune ... Mai intai spalam rosiile si le taiem...Citeste continuarea

Brownie cu ciocolata neagra si alba

Postat de: Criss in Prajituri

Ciocolata se rupe bucatele, se pune intr-o cratita impreuna cu untul si se topesc impreuna la bain-marie, amestecand in continuu. Dupa ce s-au topit, rezultand o crema lucioasa, se lasa sa se...Citeste continuarea

Brownie cu visine

Postat de: timea in Dulciuri

Intr-un bol mixam untul la temperatura camerei cu un varf de sare si cu zaharul. Adaugam ouale pe rand si mixam dupa fiecare. Separat intr-un bol amestecam faina, cacaua,  praful de copt...Citeste continuarea

Budinca de chia cu fructe

Postat de: ianculubita in Dulciuri

Intr-un vas se pun 3 linguri cu seminte de chia si laptele de cocos, in alt vas se pun 3 linguri seminte si sucul de portocale iar in al treilea vas se pun 3 linguri cu seminte, sucul de fructe...Citeste continuarea

Briose aperitiv cu dovlecei si telemea

Postat de: violeta30 in Aperitive / Garnituri

Se rade dovlecelul, se sareaza si se lasa putin deoparte. Intre timp curatam cartofii si ii punem la fiert in apa cu sare. Scurgem dovlecelul bine de lichidul format si punem intr-un castron, apoi...Citeste continuarea

Brownie cu crema de branza

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Prajituri

Topim ciocolata cu untul. Mixam ouale cu zaharul si sarea pana cresc in volum si devin spumoase. Adaugam ciocolata topita in fir subtire mixand in continuare, apoi nucile taiate , biscuitii...Citeste continuarea

Bomboane crocante de ciocolata

Postat de: AlexandraOrdean in Dulciuri

Topiti ciocolata in bain-marin Fulgii de porumb maruntiti-i putin si amestecati-i cu nuca taiata marunt. Turnati ciocolata topita peste. Pe o tavita puneti hartie de...Citeste continuarea

Brezel

Postat de: raluca95 in Piine

Punem faina si sarea intr-un vas si le amestecăm bine. Frecam drojdia cu zaharul intr-un bol si o dizolvam in jumătate din laptele caldut si lăsăm cam 10 minute pana se activează drojdia....Citeste continuarea

Briose cheesecake

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Prajituri

Am faramitat biscuitii si i-am amestecat cu untul topit.Am presat bine in fiecare forma de briosa cate o bucatica din compozitia de biscuiti , ridicand putin marginile.Am introdus tava la...Citeste continuarea

Budinca de paste cu branza dulce

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Dulciuri

Fierbem pastele in apa cu sare. Cat timp sunt pastele la fiert amestecam bine  ouale cu zaharul, adaugam branza , smantana si laptele.Amestecam bine. Scugem pastele de apa fiebinte si le...Citeste continuarea

Budinca de gris cu lapte si afine

Postat de: Oana in Dulciuri

Puneti laptele la fiert intr-o oala cu pereti dubli Adaugati zaharul si lasati sa dea in clocot Adaugati grisul in ploaie si amestecati...Citeste continuarea

Budinca de clatite cu ciocolata

Postat de: gaby_d in Dulciuri

Amesteca intr-un bol galbenusurile, smantana, zaharul si uleiul. Adauga apoi laptele si omogenizeaza. Pune faina in ploaie amestecand energic sa nu se faca cocoloase. Pregateste aparatul...Citeste continuarea

Budinca de paste cu branza dulce

Postat de: Monica1997 in Dulciuri

Se pregatesc pastele si se pun la fiert. Dupa ce au fiert le scurgem si le punem intr-un bol mai mare,peste ele adaugam cele 3 oua ,zahar dupa gust, smantana, branza de vaci si stafide dupa...Citeste continuarea

Biscuiti cu migdale (cu presa de...

Postat de: ctlina in Dulciuri

Incalziti cuptorul la 180°C. Puneti o hartie de copt in tava (am vazut retete unde este recomandat sa se puna biscuitii direct pe tava !?). In bolul robotului sau cu mana, se amesteca...Citeste continuarea

Branzoaice cu branza dulce si stafide

Postat de: Alepaty in Prajituri

Preparare aluat: Punem drojdia la inmuiat cu 4-5  linguri de lapte caldut, pentru 15-20 de minute. Restul de lapte il punem intr-o craticioara pe foc la incalzit impreuna cu...Citeste continuarea

Briose cu porumb dulce si branza de...

Postat de: Pungasa_Rogue in Aperitive / Garnituri

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Intr-un castron se amesteca faina cu praful de copt, sarea si branza rasa. Se adauga laptele, smantana, ouale si untul topit si racit si se...Citeste continuarea

Baclava

Postat de: AlexTeacher in Dulciuri

Amestecati zaharul cu apa si puneti-o pe plita la foc mediu; Lasati-o sa fiarba pana se transforma intr-un sirop; Opriti focul si...Citeste continuarea

Briose cu branza, stafide,rom si...

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Preincalzim cuptorul la 180 grade. Mixam laolalta urmatoarele ingrediente: 1 ou, 1/2 iaurt degresat,250 gr. branza de vaci degresata, praful de copt, amidonul, taratele de ovaz, indulcitorul si...Citeste continuarea

Bulete din branza si cascaval cu marar

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Branza telemea si cascavalul le trecem pe razatoarea fina. Adaugam ouale, praful de copt, mararul tocat si amestecam. Incorporam si cele 100 gr. faina in compozitie, vom obtine un amestec...Citeste continuarea

Bulion de zarzare ( corcoduse) rosii

Postat de: Constelatialeu in Conserve

Le culegem,le spalam si le punem in apa fiarta pentru cca 10 min,apoi le scoatem ,le mixam cu blenderul ,cat sa se desprinda de pe sambure,apoi le punem intr-o sita si strecuram,pana raman numai...Citeste continuarea

Briose cu banane si icing de zmeura

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Zdrobim bananele cu furculita,punem pasta obtinuta in vasul mixerului. Adaugam ouale, zaharul pudra, praful de sare, untul topit, praful de copt si bicarbonatul. Mixam sa obtinem un amestec...Citeste continuarea

Biscuiti cu mac si lamaie

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Intr-un castron, punem untul moale, un praf de sare si zaharul. Amestecam cu un tel pana se omogenizeaza. Spalam lamaia, o taiem si stoarcem sucul. Adaugam sucul in compozitia de unt. Amestecam...Citeste continuarea

Briose cu zmeura

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se freaca untul cu zaharul cu o spatula de silicon. Se adauga ouale si se incorporeaza. Se adauga smantana, esenta si sarea si se omogenizeaza. ...Citeste continuarea

Briose cu ciuperci, cascaval si salam

Postat de: Pungasa_Rogue in Aperitive / Garnituri

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Intr-un castron se bat ouale, peste care se adauga laptele, uleiul, ciupercile clatite si scurse, cascavalul dat pe razatoarea mare si sarea....Citeste continuarea

Budinca de dovlecel, cartofi si bacon

Postat de: daniastefania in Aperitive / Garnituri

Curatam dovlecelul si cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete. Baconul il taiem cubulete. Rosiile le taiem rondele. Ouale le batem si le amestecam cu smantana si condimentam. Punem cartofii la...Citeste continuarea

Brioșe cu cacao, glazură de...

Postat de: panacris in Dulciuri

Ouăle se amestecă energic cu zahărul, amestecul de zahăr vanilinat și rom de la LIDL, colecția Deluxe, până ce se albesc. Apoi se adaugă uleiul și laptele, continuâdu-se...Citeste continuarea

Budinca cu dovlecei si telemea

Postat de: gicuta69 in Mancaruri de legume

Dovleceii, morcovul si branza  le dam pe razatoarea cu orificii mari. Ceapa o tocam cubulete. Intr-un bol incapator batem bine cele 5 oua cu telul. Dovlecelul il punem intr-o...Citeste continuarea

Budinca de varza la cuptor

Postat de: daniastefania in Mancaruri de legume

Tocam varza marunt. Eu am tocat-o marunt in robot. Apoi o punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-a inmuiat o punem la scurs. Curatam ceapa si o tocam. Rosiile le curatam de coaja si le taiem...Citeste continuarea

Bruschette al pomodoro

Postat de: Kathy in Aperitive / Garnituri

Se taie bagheta in felii de 1-2 cm grosime, se pensuleaza fiecare felie pe ambele parti cu ulei de masline si se aseaza in tava. Se dau la cuptorul preincalzit cate 2-3 minute pentru fiecare...Citeste continuarea

Budinca de tapioca si legume la...

Postat de: Valclaudia in Mancaruri de post

Curatam toate legumele si le spalam sub jet de apa rece. Pentru ca vom gati mancarea la aburi, in locul destinat aromelor punem busuiocul uscat. Apoi pe rand, in cele trei vase ale seamerului...Citeste continuarea

Briose cu branza sarata

Postat de: Constelatialeu in Aperitive / Garnituri

Radem branza intr-un castron,adaugam ouale,ceapa taiata marunt,ardeiul taiat cubulete mici,omogenizam si adaugam faina cernuta.Ungem 12 forme de silicon,cu ulei si punem compozitia in fiecare...Citeste continuarea

Briose Muffins cu somon afumat

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Curatati si taiati ceapa in rondele. Taiati 6 rosii in cubulete. In bolul robotului puneti somonul, branza pentru tartinat si amestecati.. Adaugati ouale, pe rand unul cate unul si contnuati...Citeste continuarea

Biscuiti de casa

Postat de: daniastefania in Prajituri

Punem intr-un vas, pe foc, zaharul,untul, sarea si laptele. Lasam pe foc pana incepe sa fiarba. Cand a inceput sa fiarba, luam vasul de pe foc si lasam sa se raceasca 20 de minute. Apoi adaugam...Citeste continuarea

Briose cu budinca de vanilie

Postat de: Alepaty in Prajituri

Se mixeaza ouale cu zaharul vanilat,zaharul,laptele si uleiul pana devine o crema . Se adauga faina amestecata cu praful de copt,cacaoa si praful de sare. Se amesteca usor si se pregateste tava...Citeste continuarea

Bors din legume de vara

Postat de: margo in Ciorbe

 Zarzavatul se curata si se taie cuburi sau rondele,dupa preferinta.Legumele se spala,se curata si se taie la fel. Intr-o oala se pune uleiul la incins.Se adauga ceapa si se caleste pana...Citeste continuarea

Brownies cu menta si marshmallow

Postat de: margo in Prajituri

                   Untul si ciocolata se taie cuburi si se topesc impreuna la bain marie.Se lasa sa se racoreasca. Menta se zdrobeste cu...Citeste continuarea

Biscuiti spritati

Postat de: AlexandraOrdean in Prajituri

Intr-un castron punem faina, untura, zaharul vanilat, ouale intregi, zaharul, coaja rasa de la lamaie si bicarbonatul stins in zeama de la lamaie. Framantam bine. Impartim...Citeste continuarea

Biscuiti cu portocala si pepite de...

Postat de: caroline in Dulciuri

Untul ( sau margarina) se scoate din timp din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei . Punem intr-un bol untul si zaharul si mixam cu ajutorul unui mixer la viteza maxima pana devin o...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]