A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cotlet impanat la slow cooker...

Postat de: Constelatialeu in Slow Cooker

Crestam bucata de cotlet, presaram putina sare.  Punem 50 ml ulei intr-o tigaie, lasam sa se incinga si rumenim cotletul pe o parte si pe alta. Scoatem cotletul rumenit, presaram condimente...Citeste continuarea

Cartofi cu smantana, cascaval si...

Postat de: mirela0911 in Mancaruri cu carne

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt gata, se scurg de apa si se lasa la racit. Se curata de coaja, apoi se taie in cubulete potrivite. Separat, se bat...Citeste continuarea

Ciorba de pui

Postat de: oanapl in Ciorbe

Pui intr-o oala apa rece, in jur de 2 litri si apoi pui bucatile de carne de pui. Lasi sa fiarba la foc mediu si aduni spuma formata. Eu am transferat apoi in oala sub presiune si am fiert carnea...Citeste continuarea

Ciorba falsa de burta - cu ciuperci...

Postat de: mihaelar63 in Supe/Ciorbe

Legumele se curata si se spala. Curatati usturoiul. Ceapa, morcovul si patrunjelul se toaca marunt in vasul blenderului vertical de mana. Caliti usor legumele in ulei....Citeste continuarea

Cornulete din iaurt cu umplutura de...

Postat de: panacris in Dulciuri

Făina, iaurtul, drojdia, zahărul, untul topit, se pun într-un vas și se amestecă energic până ce se înglobează toate ingredientele. Aluatul obținut se lasă la dospit la...Citeste continuarea

Caracatita baby cu sos rosu

Postat de: oanapl in Fructe de mare

Cureți bine caracatitele, începând de la cap; de regulă, acesta se separă de corp; tai zona ochilor cu un cuțit; scoti restul organelor din cap; tot aici se află...Citeste continuarea

Ciorba de vacuta

Postat de: licurici_lra in Ciorbe

Carnea de vita se spala, apoi se pune la fiert cu sare. Eu am pus-o in oala sub presiune si am lasat-o 50 min de cand a inceput sa fiarba. Intre timp, am pregatit legumele. Ceapa,...Citeste continuarea

Cheeseburger

Postat de: Meea in Mancaruri cu carne

          Simplu si rapid facem acesti cheeseburgeri. Intai de toate, condimentam carnea tocata si apoi formam 2 chiftele mai maricele si mai groase.    ...Citeste continuarea

Ciorba din sira de porc

Postat de: Pungasa_Rogue in Ciorbe

Se portioneaza carnea, se spala si se pune la fiert intr-o oala cu apa. Morcovul se curata de coaja, se spala si se taie in doua. Ceapa se curata de foi si se spala. Telina se curata de...Citeste continuarea

Cheesecake cu lime si zmeura...

Postat de: Criss in Torturi

Pentru crusta, se macina biscuitii, se amesteca cu zaharul pudra, se adauga untul topit si se omogenizeaza. Se pune aceasta compozitie intr-o tava de tort, pe fundul careia am pus hartie de copt...Citeste continuarea

Ciorba de sfecla rosie cu cartofi

Postat de: oanapl in Ciorbe

Sfecla o fierbi in coaja, apoi o cureti si o tai cubulete. Daca doresti, poti sa o tai cubulete (sau sa o dai pe razatoarea mare) si o pui la fiert cruda impreuna cu restul legumelor. ...Citeste continuarea

Cornuri cu branza si cascaval

Postat de: cristinutanicolita in Aperitive / Garnituri

Punem faina cernuta intr-un bol. Adăugăm sarea,drojdia si amestecam.  Topim untul.  Punem peste faina oul, smantana si branza rasa. Omogenizam totul si adaugam treptat laptele...Citeste continuarea

Cuiburi de spaghete cu branza

Postat de: cristinutanicolita in Spaghete

Punem apa cu sare la fiert. Cand incepe sa clocoteasca, adaugam pastele si se fierb 7 min sau conform instrucțiunilor. Branza o faramitam sau o dam pe razatoare si o amestecam cu ouale si...Citeste continuarea

Cuscus cu pui si legume reteta...

Postat de: oanapl in Pui

Cum se prepara Cuscus cu pui si legume reteta simpla si gustoasa Speli carnea de pui si o tai cubulete. Cureti legumele, dupa care le speli si le tai cubulete sau fasii. Intr-o tigaie...Citeste continuarea

Churros cu parmezan

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Apa se pune intr-un vas pe foc, se pune untul bucati, apoi sarea, boiaua si pudra de curry, se da un clocot, apoi se toarna toata faina dintr-o data, se trage vasul de pe foc, se amesteca bine si...Citeste continuarea

Cheesecake cu Fructe de Padure si...

Postat de: BakeUpArtist in Torturi

Pentru crema de zmeură, am topit untul într-o cratiță, am adăugat zmeura, zahăr și am amestecat bine, lăsând la foc mic. Apoi am adăugat gălbenușurile, am amestecat și am...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi cu tarhon si jambon

Postat de: mihaelar63 in Ciorbe

Am pus bucata de jambon la fiert, in oala sub presiune. Curatati  si spalati cartofii. Taiati cartofii cuburi mari si-i puneti in apa rece sa nu se oxideze. Curatati,...Citeste continuarea

Chiftelute cu branza si verdeata

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Verdeata se toaca, cascavalul se razuie, branza se faramiteaza, se amesteca totul intr-un bol, se pune si parmezanul, iaurtul, ouale, praful de sare, amidonul si praful de copt si se amesteca....Citeste continuarea

Ciorba de cartofi cu perisoare

Postat de: katty in Ciorbe

Amestecam intr-un castron carnea tocata cu ceapa tocata fin, sare, piper, grisul si oul. Omogenizam bine si formam perisoarele pe care le punem pe un tocator de lemn. Punem la fiert o oala cu apa....Citeste continuarea

Ciocolata de casa

Postat de: iri_love in Dulciuri

Punem apa împreună cu zahărul pe foc si lăsăm sa fiarbă până se topeste zaharul. Mai lasam pe foc timp de 5 minute, după care dăm deoparte, tăiem untul în cuburi si...Citeste continuarea

Cheesecake cu ciocolata

Postat de: oanapl in Torturi

Rupi biscuitii cu cacao in bucati, dupa care ii macini fin intr-un robot (sau in masina de nuca). Topesti untul si il torni peste biscuitii macinati. Amesteci totul bine. Pui un inel...Citeste continuarea

Cartofi umpluti

Postat de: nadea68 in Aperitive / Garnituri

Incepem cu cartofii, alegem 4 cartofi de aceeasi marime, ii spalam si-i punem la fiert. Dupa cam 40 minute, scoatem cartofii, ii lasam un pic sa raceasca. Intre timp, mozzarella o lasam la...Citeste continuarea

Chec cu nuca si cacao

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le mixam bine cu un praf de sare, apoi adaugam 6 linguri de zahar si o lingurita zeama lamaie. Galbenusurile le mixam bine cu 2 linguri de zahar, apoi...Citeste continuarea

Cosulete cu salata de fasole cu...

Postat de: BurceaVasilica in Salate

Se taie lipiile in patru, se ung cu ulei de masline si se coc in forma de briose 5-10 minute, astfel capata forma unor cosulete. Intr-un bol, amestecam fasolea fiarta cu ardeiul maruntit,...Citeste continuarea

Conopida cu pulpe de pui

Postat de: oanapl in Pui

Pulpele de pui curatate, spalate si uscate, le prajesti pe ambele parti, intr-o tigaie in uleiul incins, dupa care le scoti. In tigaia cu ulei incins, calesti putin ceapa, spalata si tocata...Citeste continuarea

Clatite cu branza la cuptor - Blynai

Postat de: ctlina in Dulciuri

Puneti faina intr-un castron adanc. Adaugati sarea, zaharul, ouale treptat si diluati cu laptele. Amestecati bine si lasati sa se odihneasca 2 ore la rece. Dupa acest timp, adaugati lapte daca...Citeste continuarea

Cozonac cu rahat

Postat de: reisnaor_2006 in Dulciuri

      Pregatim maiaua din putin lapte caldut, drojdia si 1 lingura de faina. Restul de lapte il incalzim putin impreuna cu zaharul. Intr-un bol cernem faina amestecata...Citeste continuarea

Cornuri pufoase cu dulceata

Postat de: ancutsa in Dulciuri

    Se pregateste aluatul: intr-un vas incapator, se amesteca faina cu drojdia uscata. Se adauga celelalte ingrediente: apa calduta, laptele, zaharul, sarea si oul. Se amesteca,...Citeste continuarea

Chec cu zeama de portocala

Postat de: iri_love in Dulciuri

Pentu inceput, se separă albusurile de galbenusuri. Albusurile se vor bate cu un praf de sare. Iar in alt vas, se vor bate galbenusurile cu zaharul. Peste acestea se va adăuga uleiul si...Citeste continuarea

Clatite cu branza si oregano

Postat de: eumimi in Aperitive / Garnituri

Mai intai, pregatim compozitia pentru clatite: punem ouale intr-un bol, adaugam un praf de sare si le batem putin cu telul. Adaugam apa si batem in continuare, iar apoi faina treptat. Compozitia...Citeste continuarea

Cozonac baigli cu nuca

Postat de: madi_marin in Prajituri

Margarina la temperatura camerei şi tăiată cubuleţe se încorporează cu degetele în făina cernută, ca la aluatul de tartă. Când e nisipos, se adaugă laptele călduţ...Citeste continuarea

Chiftele cu porumb si branza

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

1. Se amesteca laptele, ouale, untul topit. Faina se pune intr-un vas larg, se face un gol in mijloc, se adauga amestecul de lapte. 2. Se adauga porumbul usor strivit in blender, cascavalul si...Citeste continuarea

Cheesecake Padurea Neagra

Postat de: Ela68 in Torturi

Preincalzim cuptorul la 190 grade Celsius. Amestecam biscuitii macinati in blender cu untul topit si racit, ii punem intr-o forma cu diametrul de 22 cm si presam bine compozitia pana rezulta un...Citeste continuarea

Chiftelute din piept de pui cu...

Postat de: stefy_a in Pui

Patrunjelul se spala, se curata de codite si se toaca marunt. Se toaca pieptul de pui, se amesteca cu oul, patrunjelul tocat si se condimenteaza cu sare si piper. Cascavalul se taie bucatele...Citeste continuarea

Chec After Eight

Postat de: simona72 in Prajituri

Untul moale la temperatura camerei, se mixeaza pana devine spumos, impreuna cu indulcitorul natural si praful de sare. Se adauga cate un ou, se mixeaza foarte bine dupa fiecare, pana la...Citeste continuarea

Cornulete pufoase umplute cu rahat

Postat de: maria_ilie in Dulciuri

Intr-un castron, punem faina, untura si ouale si amestecam. Separat, incalzim laptele in care dizolvam drojdia, zaharul si sarea, apoi turnam peste faina si framantam bine. Acoperim castronul cu...Citeste continuarea

Cozonacul pofticios

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

E stiut ca ingredientele e bine sa fie la temperatura camerei, pentru o mai buna reusita a preparatului. Pentru inceput, am cernut faina intr-un castron incapator, am facut in mijloc o gropita...Citeste continuarea

Coffee cheesecake

Postat de: oanapl in Prajituri

Incingi cuptorul la 190 grade Celsius. Pui nucile intr-o tava si le dai la cuptor pentru 7 minute. Le scoti din cuptor si le lasi sa se raceasca. Intr-un castron, amesteci faina cu sarea si...Citeste continuarea

Cannelloni cu spanac si cascaval

Postat de: oanapl in Cannelloni

Cureţi şi speli spanacul în câteva ape, il pui la fiert într-o oală cu apă şi cu sare. Il lasi să dea în câteva clocote până se înmoaie şi il pui...Citeste continuarea

Cartofi taranesti

Postat de: privatelaura in Mancaruri de legume

Se curăță și se spală cartofii, gogoșarul și ceapa. Usturoiul se curăță și se toacă mărunt. Cartofii se taie cuburi potrivite, se gătesc 10 minute la aburi sau se fierb în...Citeste continuarea

Chec de carne

Postat de: dantes in Porc

Spalam carnea, o portionam si o dam prin masina de tocat. Taiem in bucati mici ciupercile, ardeiul gras si frunzele de patrunjel. Amestecam totul, adaugam ouale, pesmetul si patrunjelul. Punem...Citeste continuarea

Ciuperci brune umplute la tigaie

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

In doua linguri de masline, punem ciupercile spalate cu partea interioara in jos, punem capacul si le lasam 2 minute sa se inmoaie. Intoarcem ciupercile, luam tigaia de pe foc, punem in fiecare...Citeste continuarea

Crochete cu branza Edam

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Dati branza pe razatoare. Adaugati, oul, faina, piperul si paprika. Amestecati toate ingredientele si formati bile mici. Dati-le prin faina si prajiti-le in uleiul incins, pana cand...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi

Postat de: dantes in Ciorbe

Ciolanul sau alta afumatura se taie in cubulete si se pune la fiert in un litru de apa. Cand este fiert pe jumate, adaugam morcovul si patrunjelul taiat rondele si cartofii taiati cubulete si se...Citeste continuarea

Cornuri cu mere

Postat de: stefy_a in Dulciuri

Zaharul se dizolva in laptele caldut. Intr-un vas, se pune faina si se amesteca cu drojdia, apoi se adauga laptele cu zaharul dizolvat. Se framanta pana se obtine un aluat moale si...Citeste continuarea

Chec cu mac

Postat de: postavaru in Prajituri

Amestecam macul cu zaharul si pesmetul. Peste ele, turnam apa clocotita, amestecam si dam deoparte. Pentru aluat, mixam untul moale cu zaharul pana devine cremos, apoi adaugam ouale, pe rand,...Citeste continuarea

Ciocolata de casa cu piper

Postat de: amalia01 in Dulciuri

Tapetezi o tava cu cele 50 g de unt. Se pun intr-o craticioara zaharul si apa, la foc mic. Din momentul in care incepe sa clocoteasca, se mai lasa 10 minute, dupa care adaugi untul taiat cuburi...Citeste continuarea

Crocant bouche

Postat de: carmen in Dulciuri

Intai, facem gogoselele. Punem la fiert apa, sare, unt. Cand untul s-a topit, trantim faina si amestecam energic pana obtinem o pasta. Maxim 1 minut pe foc si grija mare sa nu se lipeasca. Dam...Citeste continuarea

Chec din biscuiti si ciocolata

Postat de: sufletista in Dulciuri

Intr-o cratita, adaugam frisca, ciocolata rupta bucatele, untul bucati si punem pe foc, amestecand continuu pana ce se topeste ciocolata. Biscuiti ii macinam cu robotul sau ii rupem bucati,...Citeste continuarea

Chec cu ananas

Postat de: sufletista in Dulciuri

Intr-un bol, mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa, adaugam galbenusurile mixand bine dupa fiecare, uleiul in fir subtire. Adaugam...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]