A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Ciorba de cartofi

Postat de: cristinutanicolita in Mancaruri de post

Punem apa la fiert. Curatam si spalam legumele. Ceapa o tocam marunt. Morcovul si pastarnacul le tăiem cubulete. Cartofii ii tăiem cuburi mai mari. Punem legumele la fiert, in...Citeste continuarea

Chiftelute din carne cu ceapa verde...

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Porc

Fierbem cartofii. Amestecam carnea cu ouale, firele de ceapa verde tocate, mirodeniile, cartofii zdrobiti si cascavalul ras. Am folosit de la ceapa numai partea verde. Formam bilute si le...Citeste continuarea

Cartofi acordeon cu cascaval

Postat de: Cristina82 in Mancaruri de legume

Pentru inceput spalam foarte bine cartofii, nu ii decojim, cate un cartof il punem intre 2 linguri de lemn, apoi taiem felii cat sa ramana netaiat la fundul cartofului si sa nu se desprinda...Citeste continuarea

Colacei de post cu fulgi de cartofi

Postat de: Valclaudia in Piine

Intr-un castron incapator punem zaharul, drojdia, sarea si fulgii de cartofi. Adaugam apa calduta si 1/4 din pachetul de margarina. Amestecam, adaugam faina si framantam aluatul pana...Citeste continuarea

Ciorba de fasole

Postat de: CristinaTudor67 in Ciorbe

Se spala fasolea, se oparește in 2 ape, se lasă sa fiarbă 50 minute, se adauga ceapa, ardeiul si morcovul. Între timp se caleste ceapa cu bulionul si se adauga in ciorbița . Se...Citeste continuarea

Canellonni din carne de pui

Postat de: momo121 in Cannelloni

Intr-o tigaie punem cateva linguri de ulei, iar cand s-a incins, adaugam ceapa, morcovul si usturoiul taiate marunt, amestecam usor cateva minute, dupa care punem si pieptul de pui tocat, (eu l-am...Citeste continuarea

Cocktail Vis de primavara

Postat de: Veronica22 in Cocktail

 In fiecare pahar vom pune cuburile de gheata peste care turnam romul, sucul de lamaie, siropul de menta si completam cu sampanie. Decoram cu frunzulite de menta. Citeste continuarea

Carnati de casa

Postat de: CristinaTudor67 in Porc

Se toaca carnea, se adaugă usturoiul pisat, condimentele si se amesteca bine pana ce se omogenizează compoziția. Se introduce compoziția pe intestine cu ajutorul mașinii de tocat, se...Citeste continuarea

Chiftele cu spanac si naut

Postat de: sufletista in Mancaruri de post

Scurgem nautul de zeama, il trecem pe sub un jet de apa rece. Il pisam cu blenderul, adaugam spanacul tocat (eu am avut de la congelator), patrunjelul tocat, usturoiul pisat, ceapa data prin...Citeste continuarea

Ciolan de porc afumat cu cartofi,...

Postat de: autodiag in Porc

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Cartofii se curata de coaja si se spala. Ardeiul se curata de cotor si seminte, se spala si se taie rondele. Intr-o tava se pun cartofii si...Citeste continuarea

Cod a la grec

Postat de: elucubratiiculinare in Peste

Bucatile de cod se spala, se ung cu zeama de lamaie. Se condimenteaza cu sare si piper. Se dau prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele fete. Se pregateste si sosul a la...Citeste continuarea

Chefal cu usturoi si rozmarin

Postat de: elucubratiiculinare in Peste

Pestele se curata de solzi, se eviscereaza, se spala in cateva ape, dupa care se usuca. Se umplu pestii cu usturoi tocat marunt si rozmarin. Se ung pestii cu ulei de masline. Se...Citeste continuarea

Ciupercute la cuptor

Postat de: UrsanMihaela in Mancaruri de legume

   Se unge tava cu ulei.    Se asaza ciupercutele dupa ce au fost spalate si desprinse coditele in tava de copt.    Se taie in rondele mici carnatul si pe...Citeste continuarea

Chifle super pufoase

Postat de: diaconta in Piine

In apa calduta am pus drojdia, zaharul, laptele praf, oul, sarea si faina. Am amestecat sa se omogenizeze ingredientele, apoi am pus coca pe planseta, am adaugat untul moale si am...Citeste continuarea

Cartofi taranesti cu carnati afumati

Postat de: eumimi in Porc

Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert in apa cu sare. Nu-i lasam pana cand se fierb prea tare si incep sa se rupa. Verificam cu o furculita si, daca intra usor, le stingem...Citeste continuarea

Ciorba de legume cu ciolan afumat

Postat de: RODIMUR in Ciorbe

Ciolanul se spală bine și se pune la fiert într-o oală cu multă apă, la foc iute. Se spumuiește, când este cazul. Între timp, se curăță legumele, se spală și se...Citeste continuarea

Conopida cu broccoli si rosii cherry

Postat de: oanapl in Mancaruri de legume

Desfaci conopida și broccoli și le fierbi în apă cu sare, timp de 5 minute, apoi le scurgi bine de apă. Ungi cu ulei un vas și îl tapetezi cu pesmet. Bați ouăle cu...Citeste continuarea

Chifle umplute cu masline si parmezan

Postat de: mirela0911 in Piine

Intr-un bol se cerne faina. Se adauga zaharul si drojdia uscata. Se amesteca si selasa 10 minute sa se odihneasca. Laptele se incalzeste usor apoi se toarna peste faina, se mai adauga sarea,...Citeste continuarea

Chiftele din carne de pui

Postat de: Pungasa_Rogue in Pui

Ceapa se curata de foi, se spala si se taie marunt. Usturoiul se curata de foi, se spala si se zdrobeste. Painea se inmoaie in apa, apoi se stoarce bine. Ceapa, usturoiul si painea...Citeste continuarea

Ciorba din sira de porc cu zeama de...

Postat de: eumimi in Ciorbe

Mai intai punem oasele de porc la fiert pentru 30 de minute. Spumam de cate ori este nevoie. Adaugam ceapa tocata marunt, impreuna cu telina tocata cuburi si morcovul tocat rondele....Citeste continuarea

Ciorba de oase cu zeama de varza

Postat de: elucubratiiculinare in Ciorbe

Se spala oasele de porc, in caz ca sunt mari se portioneaza si se pun la fiert intr-o oala cu apa. Cand clocoteste, se inlatura spuma si se lasa sa fiarba la foc mic ~ 1 ora. Se strecoara supa...Citeste continuarea

Ciorba cu fasole fideluta galbena

Postat de: Constelatialeu in Ciorbe

Pentru ca fasolea am avut-o la congelator, am scos-o sa se dezghete. Am curatat morcovul, pastarnacul si ceapa, ceapa am taiat-o marunt, morcovul si pastranacul le-am taiat cubulete mici. Am...Citeste continuarea

Chefal pe pat de lamaie

Postat de: panacris in Peste

Peștele se curăță de solzi și intestine, se spală în multă apă rece, apoi se tamponează cu un prosop, se sărează și se lasă la rece cca. 10 minute. Într-un vas...Citeste continuarea

Ciulama cu piept de pui

Postat de: UrsanMihaela in Pui

   Se spala pieptul de pui si se taie in bucati potrivite.   Se curate ceapa, se spala si se taie in rondele.   Se taie usturoiul in feliute subtiri.   Se pune...Citeste continuarea

Cartofi cu chiftelute la cuptor

Postat de: eumimi in Porc

Mai intai tocam ceapa si o calim. Painea o inmuiem in apa si o stoarcem bine. Amestecam carnea cu painea, ceapa prajita, sare, piper si patrunjel tocat. Cartofii ii feliem rondele cat mai...Citeste continuarea

Cotlet cu rosii si cascaval la cuptor

Postat de: rocsi_1612 in Porc

Spalati cotletul apoi il stergeti cu niste servetele. Taiati felii cam de 2 cm grosime, dar nu pana jos, baza trebuie sa ramana intreaga. Intr-un bol puneti mustarul, ketchup-ul, zeama de lamaie...Citeste continuarea

Chiftelute in sos de maioneza cu ceapa

Postat de: RODIMUR in Porc

Carnea curățată, spălată și scursă bine de apă se amestecă cu usturoiul și cartoful (după ce au fost dați pe răzătoarea fină) și cu felia de pâine, înmuiată în...Citeste continuarea

Ciorba de linte cu spanac

Postat de: katty in Ciorbe

In uleiul incins punem morcovul taiat cubulete si ceapa tocata fin. Amestecam ocazional si le lasam pana incep a se inmoaie. Stingem cu apa si lasam sa fiarba 10 minute. Adaugam pasta de ardei,...Citeste continuarea

Ciorba de fasole uscata, cu carnat...

Postat de: RODIMUR in Ciorbe

Fasolea se alege, se spală și se pune la înmuiat, în 2-3 litri de apă rece, cu o seară înainte. Dacă nu ați procedat așa, puneți fasolea aleasă și spălată...Citeste continuarea

Ciorba cu dovlecel si galuscute

Postat de: mihaelar63 in Ciorbe

Pentru inceput, osul de vitel cu carne se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare. Din cand in cand daca este nevoie, adunati spuma rezultata de la fierberea osului....Citeste continuarea

Cartofi la cuptor cu boia si oregano

Postat de: katty in Mancaruri de legume

Curatam cartofii, ii spalam bine si ii taiem in sferturi. Ii punem intr-o oala la fiert in apa cu o lingurita de sare pentru 7-8 minute. Scurgem apa si punem cartofii intr-un singur strat in...Citeste continuarea

Chiftelute cu sos de smantana...

Postat de: RODIMUR in Porc

Cum se prepara reteta Chiftelute cu sos de smantana reteta de chiftele moi si delicioase Carnea se spală, se scurge de apă, se curăță de vițe și de pielițe nedorite, după care se...Citeste continuarea

Cartofi taranesti cu carnat, la cuptor

Postat de: vasimur in Mancaruri de legume

Se spală bine cartofii și se pun la fiert, cu tot cu coajă, cca 20-25 minute. Se scurg de apă și după ce s-au răcit, se curăță de coajă și se taie cubulețe, nu prea mari....Citeste continuarea

Chiftele cu ceapa marinata si maioneza

Postat de: UrsanMihaela in Porc

  Mod de preparare chiftele Din carnea tocata si celelalte ingrediente se formeaza un amestec omogen din care se modeleaza chiftelele mici si rotunde.    Aceste chiftele se...Citeste continuarea

Cea mai buna reteta de musaca de...

Postat de: RODIMUR in Porc

Preparare Cea mai buna reteta de musaca de cartofi felii si carne de porc Carnea se spală, se scurge bine de apă, se curăță de vițe și pielițe nedorite și se toacă. Cartofii se...Citeste continuarea

Ciorba de porc cu varza

Postat de: mihaelar63 in Ciorbe

Carnea de porc se pune la fiert  in apa cu sare si se lasa pana da un clocot bun [ 15 minute ]. Scurgeti carnea de zeama. Curatati si spalati legumele. Tocati marunt...Citeste continuarea

Cartofi frantuzesti

Postat de: Geanina87 in Mancaruri de legume

Am spalat cartofii, dupa care i-am pus la fiert cu tot cu coaja. Intr-o alta cratita am pus si 6 oua la fiert (trebuie sa fie tari). Intre timp am maruntit sunca si ceapa. Dupa ce au...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi cu afumaturi

Postat de: RODIMUR in Ciorbe

Rădăcinoasele se curăță, se spală, se taie în formele dorite și se pun la fiert în apă suficientă, la foc iute. Se îndepărtează spuma care se formează. Între...Citeste continuarea

Ciorba de vitel cu dovlecel

Postat de: eumimi in Ciorbe

Punem ceapa tocata marunt la calit impreuna cu morcovul si dovlecelul date pe razatoarea mica si le lasam 8-10 min. Adaugam carne ataiata cuburi si mai lasam cateva minute sa se patrunda...Citeste continuarea

Chiftele de dovlecei

Postat de: oanapl in Mancaruri de legume

Dovleceii curățati, trecuți prin răzătoare și presărați cu sare îi lași 10 minute într-o strecurătoare, apoi îi storci bine de apă. Adaugi morcovul dat pe răzătoare...Citeste continuarea

Chiftele din carne de porc

Postat de: autodiag in Porc

Ceapa se curata de foi, se spala si se taie marunt. Usturoiul se curata de foi, se spala si se zdrobeste. Painea se inmoaie in apa, apoi se stoarce bine. Se pun ceapa, usturoiul si...Citeste continuarea

Ciorba de salata verde si spanac

Postat de: mihaelar63 in Supe/Ciorbe

Spalati si curatati legumele. Spalati verdeturile. Taiati marunt ceapa. Cartofii se taie cuburi. Morcovii se taie jumatati/sferturi de rondele. Caliti usor ceapa si...Citeste continuarea

Crap ardelenesc

Postat de: AlexTeacher in Crap / Caras

Taie cartofii felii groase de 5 mm; Este foarte important ca acestia sa fie reci in momentul in care ii tai; Asaza feliile de cartofi intr-o tava cu hartie de copt; Amesteca apoi sarea,...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare

Postat de: eumimi in Ciorbe

Taiem ceapa cubulete, pastarnacul rondele, morcovul il dam pe razatoarea mare si le punem la fiert pentru 20 de min. Adaugam pasta de tomate si lasam sa mai dea odata in clocot. Intre...Citeste continuarea

Cartofi frantuzesti la cuptor

Postat de: Meea in Mancaruri cu carne

         Punem cartofii la fiert în coajă.          Fierbem apoi și 5 ouă (2 le lăsăm crude). Clătim ouăle și cartofii cu apă...Citeste continuarea

Chiftele in sos de maioneza cu...

Postat de: merisor67 in Mancaruri cu carne

Trebuie să pregătim mai întâi ceapa roșie care trebuie să stea câteva ore bune în oțet cu apă și sare. Ideal ar fi să o lăsăm de seara până a doua zi,...Citeste continuarea

Crema de branza cu hering afumat si...

Postat de: merisor67 in Salate

Punem brânza într-un bol, bine scursă de lichid, dacă are. Tăiem untul în cuburi mici și îl lăsăm la temperatura camerei să se înmoaie. Scurgem fileul de...Citeste continuarea

Crema de somon

Postat de: amalia01 in Somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si o adaugi in crema, apoi condimentezi cu piperul alb. Umpli...Citeste continuarea

Coaste gatite lent in bere

Postat de: panacris in Porc

Coastele se pun într-un vas încăpător, peste care se adaugă berea, mirodeniile și se dă la rece, cca. 24 ore. După ce s-au marinat coastele, se scot din lichid, se scurg...Citeste continuarea

Ciorba cu oase de porc si zeama de...

Postat de: Ina in Ciorbe

Am spalat oasele de porc ( pe care am lasat si carne, bineinteles :) ) si le-am pus la fiert in apa cu sare, avand grija sa adunam bine toata spuma formata. Am curatat legumele, le-am spalat si...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]