Rulouri din piept de pui cu carnati...
Postat de: caroline in Mancaruri cu carneFeliile de piept de pui le spalam si le stergem bine de apa cu ajutorul unui servet de hartie. Daca sunt prea groase le batem putin pentru a le subtia. Astfel se vor rula mai usor....Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: gurita_ta2005 in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Branza se amesteca cu zaharul, esentele, grisul, oul si faina. Se amesteca ingredientele cu un tel. Intr-o oala punem apa la fiert cu un praf de sare....Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: rocsi_1612 in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Intr-un bol punem branza, smanatana, zaharul, ouale si le mixam pana obtinem o crema. Adaugam praful de copt, zaharul vanilat, coaja rasa de lamaie. Cernem...Citeste continuarea
Ratatouille la cuptor
Postat de: simona72 in Mancaruri de legumeSpalam vanata si dovlecelul, fara a indeparta coaja, taiem capetele si cu un cutit bine ascutit taiem legumele in felii subtiri. Le pudram cu sare, le asezam intr-o strecuratoare si le lasam putin...Citeste continuarea
Rulada de pui
Postat de: ctlina in PuiPieptul de pui se taie cu un cutit pe toata lungimea lui pentru a obtine o felie subtire. Se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat, Pregatim untul de usturoi. ...Citeste continuarea
Rulada cu gem de gutui si nuca
Postat de: susu in DulciuriLasam ouale la temperatura camerei dupa care separam galbenusul de albus. Nucile curatate se dau foarte putin la cuptor cat sa nu fie crude. Se amesteca mereu in ele si nu se lasa nesupravegheate...Citeste continuarea
Rulouri cu merisoare
Postat de: katty in DulciuriIntr-un castron cernem faina si o amestecam cu zaharul , sarea si drojdia. Incalzim laptele cat sa tinem un deget in el fara a ne arde. Facem o adancitura in faina in care turnam...Citeste continuarea
Rulada cu frisca si capsuni -...
Postat de: ctlina in DulciuriSe incalzeste cuptorul la 180 ° C . Separați albusurile de galbenusuri. Mixati albusurile pentru cateva secunde cu praful de sare, apoi adaugati 3 linguri de zahar. Mixati-le bine...Citeste continuarea
Retese
Postat de: margo in Aperitive / GarnituriIntr-un bol se amesteca cu o lingura ouale sarea,laptele,uleiul si jumate din faina.Se adauga si restul de faina si se...Citeste continuarea
Rulada de bezea cu capsuni
Postat de: margo in PrajituriAlbusurile se bat cu praful de sare pana se tin tare de paletele mixerului.Zaharul se adauga treptat si se mixeaza pana se topeste complet.Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de...Citeste continuarea
Rulouri umplute cu zarzavaturi
Postat de: marcelalidia22 in Aperitive / GarnituriSe taie prazul rondele, morcovii in cuburi mai mici, ardeiul rosu si verde se taie si aceste in cuburi, apoi ciupercile se taie marunt. Se pune intr-o tigaiei ulei si se adauga ingredientele de...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: merisor67 in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Incepem cu aluatul, care trebuie lasat o vreme la odihnit. Punem branza intr-un vas si adaugam peste ea, zaharul, sarea, ouale si grisul. Amestecam bine...Citeste continuarea
Rulada cu cirese
Postat de: andaoana in PrajituriNe pregatim o tava cu dimensiunea de 20x30 si incalzim cuptorul la 180 grade. Intr-un vas punem ouale si incepem sa le batem cu mixerul la viteza mare pana se fac usor aerate, adaugam zaharul...Citeste continuarea
Ruladă din carne de porc
Postat de: Bunica in Mezel de casaSpală felica de porc, apoi o usuci cu șervețele absorbante. Cu ajutorul unui cuțit bine ascuțit o feliezi pentru a fi cât mai subțire. Pune uleiul de masline, sarea, piperul și...Citeste continuarea
Reteta economica si delicioasa de...
Postat de: MotanLaOale in PuiPreparare Reteta economica si delicioasa de Inimi si pipote de pui in sos de smantana Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Pipotele si inimile se curata, se spala, se scurg si se...Citeste continuarea
Rondele cu cascaval
Postat de: licurici_lra in Aperitive / GarnituriAm ras cascavalul si am batut oul spuma. Am intins aluatul, am pus feliile de sunculita, apoi cascavalul ras. Se ruleaza aluatul si se taie transversal in rondele. Se pune...Citeste continuarea
Reteta clasica de snitele de porc...
Postat de: gicuta69 in PorcPreparare Reteta clasica de snitele de porc cu ou si pesmet Muschiul de porc se taie in felii potrivite ,apoi se bate usor fiecare felie cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: Irina in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Ouale se mixeaza cu zaharul, pana ce acesta se topeste. Se adauga branza amestecand in continuare, apoi faina, zaharul vanilat si praful de copt. ...Citeste continuarea
Reteta simpla si delicioasa de...
Postat de: gaby_d in PrajituriPreparare reteta simpla si delicioasa de prajitura cu mascarpone si ciocolata Blaturi: Separam albusurile de galbenusuri. Mixam galbenusurile impreuna cu zaharul, pana ce acesta...Citeste continuarea
Rulada cu mousse de capsuni si...
Postat de: gicuta69 in PrajituriPreparare blat rulada: Mixam ouale cu un praf de sare si indulcitorul pana se albesc si isi dubleaza volumul. Punem uleiul, esentele si coaja de lamaie si mixam pana la omogenizare. Praful de...Citeste continuarea
Rulouri-aperitiv umplute cu branza...
Postat de: Pungasa_Rogue in Aperitive / GarnituriPentru rulouri: Toate ingredientele se amesteca si se framanta pana cand se formeaza o coca buna de intins. Cu ajutorul sucitorului, se intinde coca pe masa de lucru unsa cu ulei si se taie...Citeste continuarea
Rulouri de pui cu spanac si...
Postat de: Valclaudia in PuiSpanacul se spala sub jet de apa rece si se taie fasii, apoi se caleste in tigaia antiaderenta 2-3 minute intr-o lingura ulei de masline. Nu uitam sa presaram un praf de sare si putin piper pentru...Citeste continuarea
Reteta delicioasa si economica de...
Postat de: GeorgianaGrigorescu in Aperitive / GarnituriPreparare Reteta delicioasa si economica de chiftelute de legume Dovleceii, morcovii si cartofii se dau pe razatoare, se sareaza, se lasa putin apoi se storc de zeama. Peste legumele stoarse...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: AlexTeacher in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Lasati branza de vaci la scurs pentru cca 2-3 ore; Montati vasul de inox al malaxorului (eu am folosit un...Citeste continuarea
Rulada Varlam
Postat de: Luana in DulciuriCrema caramel: Biscuiti se maruntesc la robotul de bucatarie. Se caramelizeaza zaharul si se toarna apa. Se adauga biscuiti si esenta de rom . se lasa deoparte. Crema de cocos:...Citeste continuarea
Reteta de preparare a papanasilor...
Postat de: merisor67 in DulciuriReteta de preparare a papanasilor Sfaramam branza sarata si o amestecam cu branza proaspata. Adaugam ouale, zaharul, coaja de lamaie, zaharul vanilat si presaram bicarbonatul pe intreaga...Citeste continuarea
Rasturnata cu ananas si mere
Postat de: cristinutanicolita in DulciuriCaramelizezi intr-o tava o cana de zahar,rotesti tava astfel incat sa ii tapetezi peretii cu zaharul topit, apoi asezi merele curatate si taiate si ananasul din compot. Lasi tava la rece pana...Citeste continuarea
Rosinenschnecke sau Melcisori cu...
Postat de: Corina33 in PrajituriMai intai pregatim budinca dupa indicatiile de pe ambalaj, doar ca punem mai putin lapte sa iasa mai grosuta. Apoi o lasam sa se raceasca putin, acoperita cu o folie alimentara. Peste...Citeste continuarea
Rubarba cu jeleu de sampanie si...
Postat de: andaoana in DulciuriCuratati tijele de la rubarba si indepartati frunzele. Frunzele de rubarba nu sunt bune de mancat. Intr-o oala puneti cam 500 ml apa si cand da in clocot adaugati rubarba si coaja de lamaie...Citeste continuarea
Rulouri cu crema de vanilie
Postat de: Criss in PrajituriFoietajul se taie in fasii cam de grosimea unui deget si se ruleaza pe formele unse cu putin ulei. Se coc rulourile aproximativ 25 minute pana cand incep sa devina usor aurii. Se desprind apoi cu...Citeste continuarea
Rulada de carne
Postat de: raluca95 in VitaIncepem prin a amesteca carnea tocata cu ouale si painea stoarsa bine si o condimentam dupa gust cu sare si piper. Pe o folie de aluminiu distribuim frumos feliutele de bacon si intindem peste...Citeste continuarea
Ruladă cu zmeură şi cremă de...
Postat de: diaconta in DulciuriAm pregatit mai întâi foaia de rulada. Am separat galbenusurile de albusuri. Galbenusurile le-am amestecat cu cele 2 linguri de ulei. Zaharul l-am umezit cu apa,am pus...Citeste continuarea
Rulada de pui cu omleta
Postat de: rocsi_1612 in PuiIntai pregatim doua omlete. Ceapa verde o curatam, o taiem rondele. Batem spuma doua oua, cu un praf de sare si piper. Adaugam jumatate din ceapa verde, amestecam. Ungem o tigaie mica cu ulei, o...Citeste continuarea
Rulada cu mere si biscuiti
Postat de: GeorgianaGrigorescu in Mancare copiiUngem un vas cu unt. Peste unt asezam biscuitii maruntiti si merele rase.Peste mere adaugam zaharul si scortisoara si introducem la cuptor. Batem spuma cele 2 albusuri, adaugam zaharul si batem...Citeste continuarea
Renumita prajitura krem a la krem...
Postat de: ela in PrajituriPreparare Renumita prajitura krem a la krem cu mascarpone, care a incantat internetul Blat : Mixam albusurile cu un praf de sare pana se intaresc, apoi adaugam treptat xylitolul si...Citeste continuarea
Rulada cu cascaval si carnati...
Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / GarnituriBucata de carne se curata de grasime si se taie felii subtiri. Fiecare bucata taiata o punem intr-o folie de plastic si o batem ca pe...Citeste continuarea
Rulouri cu branza si leurda
Postat de: sufletista in LasagnaSosul de rosii -intr-o tigaie adaugam usutoiul tocat si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam ceapa tocata si lasam sa se caleasca pana devine transparenta,adaugam rosiile tocate impreuna...Citeste continuarea
Rulada cu mere si budinca de vanilie
Postat de: GeorgianaGrigorescu in PrajituriMai intai dam merele pe razatoare si le calim cu zaharul si scortisoara pana nu mai sunt zemoase. Facem budinca din praful din plic 400 ml lapte si 2 linguri de zahar conform indicatiilor de pe...Citeste continuarea
Rulouri cu crema de branza
Postat de: sufletista in Aperitive / GarnituriIntr-un bol adaugam untura,zaharul,sarea,amoniu si laptele,amestecam dupa care adaugam treptat faina,pana rezulta un aluat omogen si elastic. Invelim in folie alimentara si dam la rece 1 ora,...Citeste continuarea
Ravioli al forno cu tofu, ciuperci,...
Postat de: AlexTeacher in PasteLasati tofu afumat la scurs, bine de tot; Puneti faina intr-un castron, faceti o gaura in centru si spargeti oul; Adaugati sare si ulei de masline si incorporati faina...Citeste continuarea
Rulada de vitel cu sos de rosii si...
Postat de: ctlina in PorcIncălziti uleiul intr-o tigaie profunda pe foc. Puneți ruladele și lăsați-le sa se rumeneasca pe toate partile timp de 5 minute. Se pun condimentele...Citeste continuarea
Ravioli cu boia, umpluti cu branza...
Postat de: AlexTeacher in TortelliniLasati branza de capra si ricotta la scurs; Amestecati faina cu boia si gris; Turnati compozitia pe un blat de lucru, faceti o gaura in...Citeste continuarea
RAVIOLI CU CARNE SI SOS DE GORGONZOLA
Postat de: Retete_Haplea in Tortellini- Amestecam ouale cu faina impreuna cu un praf de sare si framantam pana obtinem aluatul. Invelim aluatul intr-o folie si il lasam sa se odihneasca 30 minute - Pentru umplutura, calim ceapa,...Citeste continuarea
Rulada de porc cu oua
Postat de: cristina1985 in PorcSe lasa aluatul sa se dezghete. Se fierbe carnea tocata o ora, iar cele 6 oua, 10 minute (din momentul in care fierbe apa cu sare). Se caleste ceapa, se adauga boiaua si pasta de ardei si se...Citeste continuarea
Rulada vieneza
Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / GarnituriCeapa se taie marunt si se caleste in 2 linguri de ulei .Se amesteca cu carnea tocata impreuna cu 2 oua crude si felia de paine...Citeste continuarea
Rulada cu salam si ceapa verde
Postat de: daniastefania in Aperitive / GarnituriBatem bine ouale cu putina sare. Adaugam smantana, faina si ceapa verde tocata marunt. Amestecam bine totul. Punem si gogosarul acru tocat marunt , piper si turnam compozitia in tava tapetata cu...Citeste continuarea
Rulada bicolora cu frisca si capsuni
Postat de: simona72 in PrajituriPentru aluat: separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile pentru cateva secunde cu praful de sare, apoi adaugam 3 lingurizahar si mixam pana obtinem o bezea. Galbenusurile le mixam cu...Citeste continuarea
Rulouri aperitiv, cu crema de branza
Postat de: merisor67 in Aperitive / GarnituriPentru aluat, intr-un bol, mixam ouale, untul, uleiul, zaharul si sarea, pana la omogenizare. Untul trebuie sa fie usor moale, tinut la temperatura camerei. Adaugam apoi o parte din faina...Citeste continuarea
Rulada cu mar
Postat de: momo121 in DulciuriUmplutura: Curatam merele de coaja, le dam pe razatoare si le punem pe foc impreuna cu zaharul si vanilia/scortisoara. Lasam pe foc, amestecand din cand cand pana scade tot siropul de la mere. Dam...Citeste continuarea
Rulada de cacao cu crema de fructe...
Postat de: Bucataras in Retete diabeticiSe separa albusurile de galbenusuri, in vase separate. Peste galbenusuri se adauga cele 6 linguri de indulcitor natural Green Sugar si se pun la bain marie. Se amesteca pana ce indulcitorul se...Citeste continuarea