A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Rulouri cu ciocolata si alune

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Dulciuri

Punem laptele impreuna cu zaharul pe foc pana se topeste zaharul. Intr-un vas mic amestecam bine drojdia cu 3 linguri din laptele in care am topit zaharul si 2 linguri de faina.Laptele trebuie...Citeste continuarea

Rulada cu somon afumat

Postat de: RoXx in Somon

Se pregatesc clatitele in felul urmator : Se amesteca ouale cu faina,se adauga laptele,2 linguri de ulei de masline si un praf de sare.Se lasa la odihnit cel putin o ora. Eu le-am lasat 1 ora si...Citeste continuarea

Rulada de carne cu pesto si rosii...

Postat de: ctlina in Porc

Curatati ceapa si usturoiul si taiati-le marunt. Bateti cotletele. Se condimenteaza cu sare si piper. Punem peste cotlet: pesto, cascaval ras si rosii cherry taiate in 2. Rulam si legam...Citeste continuarea

Rulada de vita

Postat de: cristinutanicolita in Vita

Muschiul de vita se curata de pielita,se bate,se sareaza si se unge cu ulei. Se ruleaza si se baga la frigider 30 min Ardeiul copt se curata de seminte. Branza se da pe razatoare sau se...Citeste continuarea

Reteta de mancare de fasole cu...

Postat de: Pungasa_Rogue in Porc

Preparare Reteta de mancare de fasole cu carnati afumati - Iahnie de fasole Fasolea se spala si se pune la fiert intr-o cratita cu apa. Dupa ce da in cateva clocote, se ia de pe foc si se...Citeste continuarea

Rulada de pui cu ciuperci

Postat de: adellyna in Mancaruri cu carne

Tocam ciupercile marunt si le calim impreuna cu usturoiul, sarea si piperul Taiem pieptul de pui fasii subtiri Intindem foaia de placinta Punem stratul de ciuperci si puiul Coacem...Citeste continuarea

Rosii umplute cu branza pufoasa si...

Postat de: Pungasa_Rogue in Aperitive / Garnituri

Mararul si ceapa se spala, se taie marunt si se pun intr-un castron impreuna cu branza pufoasa, dupa care se amesteca. Rosiile se spala, se taie un capac in partea superioara (cu codita), apoi...Citeste continuarea

Reteta clasica de snitele din piept...

Postat de: Pungasa_Rogue in Pui

Preparare Reteta clasica de snitele din piept de pui Se clatesc feliile de piept de pui cu apa rece, se scurg intr-o sita si se dau cu sare. Ouale si un praf de sare se bat cu ajutorul...Citeste continuarea

Rulouri cu sunca si cascaval

Postat de: hany30 in Aperitive / Garnituri

1. Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade. 2. Se unge un vas de yena cu puțin ulei. 3. Se întinde aluatul de pizza și se presează ușor pentru a-l subția, apoi se...Citeste continuarea

Reteta traditionala de cartofi...

Postat de: mihasara in Porc

Cum se prepara Reteta traditionala de cartofi taranesti cu afumatura Curatam cartofii, ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa cu sare si o lingurita de ulei. Intre timp,pana fierb...Citeste continuarea

Rahat de casa cu menta

Postat de: ctlina in Dulciuri

Tapetati cu hartie de copt o forma sau o tava adanca dar nu prea mare. Ungeti hartia cu un pic de ulei. Într-un castron, se amestecă amidonul de porumb cu 50 cl de apă rece. Se...Citeste continuarea

Rulouri din carne de vita

Postat de: panacris in Vita

Feliile de carne preparate, ca pentru snițel, adică feliate cât mai subțire, se asezonează de sare, piper, apoi se ung cu muștar. Se așează pe fiecare bucată de carne asezonată,...Citeste continuarea

Rasol de vita cu legume la cuptor

Postat de: Constelatialeu in Vita

Mai intai curatam legumele,ceapa o taiem solzisori, morcovul si pastranacul taiat rondele, ardeiul feliute potrivite. Punem pe foc o tigaie, o lasam sa se incinga adaugam ulei,nu foarte mult,...Citeste continuarea

Rosii uscate la borcan, conservate...

Postat de: simona72 in Conserve

Cele doua tavi mari ale aragazului le-am captusit cu hartie de copt Rosiile, le-am ales pe cele mai frumoase, sa nu aibe pete, sa nu fie stricate, le-am spalat si le-am uscat cu prosop curat de...Citeste continuarea

Risoni cu sos de rosii si macrou...

Postat de: simona72 in Paste

Se curata ceapa, se toaca marunt si se celeste in putin ulei de masline pana devine sticloasa. La final se adauga usturoiul taiat marunt si se caleste impreuna cu ceapa pentru inca 1 minut....Citeste continuarea

Reteta de negresă cu blat de cacao...

Postat de: Zamfira in Prajituri

Preparare Reteta de negresă cu blat de cacao si bezea pufoasa Blat Se bat gălbenuşurile cu zahărul până când se topeşte zahărul. Apoi adăugăm treptat untul (moale...Citeste continuarea

Rulada de curcan cu spanac

Postat de: ctlina in Curcan

Se spală și se fierbe spanacul cateva minute în apă clocotită cu sare.  Se scurge și se apasa bine pentru a elimina cat mai multa apa.  Curatam ceapa și usturoiul si le...Citeste continuarea

Rosii umplute cu paste

Postat de: ianculubita in Paste

Rosiile taiate un capacel care se pastreaza,iar cu o lingurita se scoate miezul si se pun cu gura in jos sa se scurga bine;in acest timp,se pun pastele la fiert in apa cu putina sare 4min,apoi se...Citeste continuarea

Rulouri cu sunca si mozzarella

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, punem sarea, zaharul si drojdia uscata. Amestecam, apoi turnam apa minerala treptat pana obtinem un aluat omogen si elastic. La final incorporam uleiul....Citeste continuarea

Rulouri din piept de pui

Postat de: licurici_lra in Pui

Am taiat pieptul de pui in 4 bucati, pe lung. L-am presarat cu sare si piper. Am taiat cascavalul in 4 bucati, l-am pus pe carne si am rulat, apoi am invelit ruloul in bacon....Citeste continuarea

Rulada de ciocolata cu crema de...

Postat de: Alepaty in Prajituri

Blat: Albusurile se bat spuma cu un praf de sare,se adauga treptat cele 6 linguri de zahar pana se obtine o bezea pe care daca o intoarcem deasupra capului nu curge :) Se adauga...Citeste continuarea

Rulou din piept de pui

Postat de: Zamfira in Aperitive / Garnituri

Feliem pieptul de pui în 4 părți egale. Ștergem de apă feliile de piept de pui și le batem subțire. Sărăm, piperăm după gust și adăugam 1/2 din cantitatea de cimbru....Citeste continuarea

ROSII AROMATE LA BORCAN

Postat de: AlexandraOrdean in Conserve

Spalam bine rosiile, le uscam, le asezam pe o tava uscata si le lasam la soare aproximativ 3-4 zile pana se usuca. Intr-un bol punem uleiul de masline, sare marina dupa gust, usturoi...Citeste continuarea

Rosii umplute cu ton si ceapa verde

Postat de: mihasara in Aperitive / Garnituri

Mod de preparare:  Taiem capace la rosii si scoatem miezul cu o lingura, usor sa nu rupem rosia. Presaram sare in fiecrare rosie si le lasam cu gura in jos pe un gratar sa se...Citeste continuarea

Risotto cu ciuperci, ghimbir si...

Postat de: AlexTeacher in Reteta de vedeta

Taie ceapa rosie si cea verde marunt; Adauga ulei de masline intr-o tigaie incinsa si pune sare cu verdeturi; Amesteca pana creezi o...Citeste continuarea

Rulada pufoasa cu gem

Postat de: violeta30 in Dulciuri

Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma, iar galbenusurile le batem cu zaharul, uleiul, lamaia rasa, vanilia si apa pana devine o crema densa (sa nu va speriati ca la inceput...Citeste continuarea

Rulouri snacks cu Avocado

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Pregatiti aluatul de tortilla si lasati-l sa se odihneasca - reteta  aici . "Uscati" feliile de bacon într-o tigaie sau la cuptor pana devin crocante.  Maruntiti 4...Citeste continuarea

Ratatouille rapid, orez cu sofran...

Postat de: Satisfyyourcravings in Jamie Oliver

Se taie dovlecelul in 2, longitudinal si apoi in felii. Se feliaza vinetele. Se aseaza pe un gratar fierbinte. Orezul se fierbe in apa cu sare, sofran, lamaie, ulei si sare acoperit cu un...Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor...

Postat de: doinatarcea in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Intr un castron se amesteca branza, grisul, faina,zaharul, ouale, sarea,bicarbonatul si zaharul vanilat. Se obtine un aluat usor de modelat cu mana tapetata...Citeste continuarea

Rokotcrumpli (Salata de cartofi)

Postat de: Alepaty in Salate

Cartofii se pun la fiert impreuna cu ouale. Ouale se lasa cateva minute apoi se scot si se lasa la racit. La fel procedam si cu cartofi cand s-au fiert. Se decojesc si se lasa deoparte....Citeste continuarea

Rulouri cu branza pufoasa cu...

Postat de: Oana in Aperitive / Garnituri

Nu am dat cantitati exacte, pune cat si ce iti place :) Mai intai unge foile de tortilla cu branza pufoasa cu ciuperci Delaco, apoi rade deasupra cascaval Sofia, picura putin sos pesto...Citeste continuarea

Rasturnata cu struguri

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Pregatim o tava cu dimensiunile de 28/18 cm cu hartie de copt,presaram 3 linguri de zahar si asezam boabele de struguri.Apoi pregatim blatul.topim margarina si o lasam sa se raceasca....Citeste continuarea

Rondele de dovlecel umplute cu...

Postat de: medioto59 in Porc

Trecem carnea prin masina de tocat. Taiem dovleceii in rondele de circa 1 cm inaltime. Indepartam, folosind un cutit, miezul dovleceilor. Carnea tocata o amestecam cu ceapa si mararul taiate...Citeste continuarea

Rulouri de primavara/ Nems rapide

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Se da morcovul pe razatoarea cea mare. Se curata și se toaca prazul. Se amesteca cu carnea tocata. Adaugati celelalte ingrediente, amestecati bine si dati la rece 1 ora. Umpleți un...Citeste continuarea

Rulouri suedeze

Postat de: Anett in Jamie Oliver

In lapte amestecam drojdia cu putina zahar, si se lasa sa odihneasca. Intr-un vas mare batem oule cu putin sare, apoi adaugam cardamonul, zaharul, untul topit, 500 g faina si laptele cu drojdia...Citeste continuarea

Rulouri din vinete umplute cu...

Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume

Vanata se feliaza in fasii subtiri care se gatesc intr-o tigaie fiebinte cateva minute, pana se inmoaie.  Se amesteca branza cu chiliul tocat, menta tocata si piper din belsug.  Se...Citeste continuarea

Ratatouille - Reteta video

Postat de: Oana in Mancaruri de legume

Taie ardeii in cuburi potrivite Scoate miezul de la dovlecel si vanata, ca sa elimini excesul de apa si apoi taie-le cuburi Toaca marunt...Citeste continuarea

Rulada din carne tocata umpluta cu...

Postat de: panacris in Aperitive / Garnituri

Feliile de pâine se pun la înmuiat într-un bol încăpător în apă rece, cca. 4-5 minute. Ceapa, usturoiul se curăță și se toacă mărunt. Carnea tocată se...Citeste continuarea

Rulada "cosiță" cu pesto

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Se presara faina pe masa de lucru si se intinde aluatul de foietaj. Faceti un dreptunghi, depuneti-l pe o hartie de copt. Taiati benzi subtiri pe fiecare parte. Etalati  sosul pesto...Citeste continuarea

Rulada de muschiulet de porc cu...

Postat de: Bucataras in Slow Cooker

  Fasoneaza si desfa muschiuletul de porc pe lungime; Asezoneaza-l cu sare, piper si adaugati si chilli; Pune deasupra...Citeste continuarea

Ragout de iepure cu cherry, bacon...

Postat de: Bucataras in Slow Cooker

  Taie iepurele in bucati – separa pulpele si file-urile; Stropeste-le cu ulei de masline si frresh de lamaie, asezoneaza-le cu sare si piper...Citeste continuarea

Rulada de cartofi cu carne

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Curatati ceapa si usturoiul si le taiati marunt. Intr-o tigaie puneti la prajit ceapa si usturoiul intr-o lingura de ulei de masline.  Adaugati carnea si ardeiul rosu taiat cubulete....Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor

Postat de: Meea in Dulciuri

Reteta de preparare a papanasilor Sa inceapa distractia! Mixam ouale cu zaharul pana acesta s-a topit.Adaugam branza si continuam mixatul,apoi adaugam praful de copt stins (in zeama de lamaie...Citeste continuarea

Roșii în suc propriu

Postat de: cristinutanicolita in Bulion

Roșiile se spală, curăță și taie.  Se adaugă sarea și se amesteca pana aceasta din urma se topește.  Se pun în borcane, se sterilizează cca 1 : 30 min din momentul...Citeste continuarea

Rulada cu foi de napolitana,...

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Mai intai taiem rahatul cubulete mici. Intr-un castron mai mare pisam biscuitii, in bucatele mai micute, adaugam rahatul taiat si stafidele, amestecam bine. Intr-o oala punem zaharul, cacaoa,...Citeste continuarea

Rocky Road

Postat de: daniastefania in Prajituri

Intr-un vas se topeste jumatate din cantitatea de unt si ciocolata. Se adauga praful de budinca. Se amesteca bine. Adaugam zaharul. Se amesteca bine. Se pune compozitia intr-o tava patrata...Citeste continuarea

Ricotta Flammeri

Postat de: cris2711 in Dulciuri

1) Intaritorul pentru prajituri se amesteca cu putin lapte si apoi se adauga galbenusurile. 2) Intr-o oala mai mica se pune laptele impreuna cu untul,zaharul si zaharul vanilat.Cand fierbe,la...Citeste continuarea

Reteta de placinta frageda cu dovleac

Postat de: panacris in Dulciuri

 Iata cum se prepara Reteta de placinta frageda cu dovleac Se bate oul energic cu zahărul, se adaugă laptele, uleiul și făina amestecată cu praful de copt, stins cu oțet. Se...Citeste continuarea

Rulouri cu pui la cuptor

Postat de: Studenta_la_cratita in Pui

Se curata cartofii, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare. Intre timp se portioneaza pieptul, se bate ca pentru snitele. Se taie carnatii, se feliaza cascavalul si se taie pe ung...Citeste continuarea

Rulada din bezea cu budinca

Postat de: licurici_lra in Dulciuri

Am batut albusurile cu un praf de sare, am adaugat treptat zaharul si am batut pana am obtinut o spuma tare, apoi am adaugat nuca de cocos, amestecand incet cu o spatula. Am intins...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]