Alivanca

de Miha in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2010 | 48831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g branza de vaci
  • 30 g unt
  • 30 g smantana
  • 2 oua
  • 50 g malai
  • 30 g faina
  • Pentru servit:
  • 100 g smantana
  • 50 g zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Alivanca:

Branza de vaci se mixeaza impreuna cu galbenusurile, se adauga smantana, faina, malaiul, untul moale la temperatura camerei si un praf de sare. Dupa ce compozitia s-a omogenizat foarte bine se adauga albusurile batute spuma tare. Se amesteca usor, amestecand de jos in sus.

Se unge o tava cu un strat generos de unt, se toarna compozitia si se da la cuptor la foc mediu pana se rumeneste.

Se serveste foarte fierbinte cu smantana indulcita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Alivanca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

ieri la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu branza si salam la cuptor