Aperititv -grisine imbracate

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 17 Apr 2010 | 8254 vizualizari

 

un aperitiv usor si rapid de executata

 

INGREDIENTE

  • 1 punga grisine lungi (eu nu am gasit decat scurte)
  • sunca sau salam taiat subtire
  • crema de branza
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperititv -grisine imbracate:

De preferat ar fi fost grisinele lungi(eu aici nu prea gasesc foarte rara)arata mult mai bine cu grisine lungi

Se ia grisina si se unge bine cu crema de branza pana la jumatatea grisinei ,apoi se infasoara feluita de sunca de jur imprejur unde am pus crema de branza si se aseaza pe un platou

Sant grozave daca grisinele sant lungi si sunca sa fie cu felie mare si foarte subtire iar sus puteti lega cu  un fir de ceapa verde taiat foarte fin(eu nu am legat fiind foarte scurte)

Ideal al fi ca sunca sa ajunga sa se poata infasa in jurul grisinei de cate-va ori,arata grozav ,daca aveti posibilitatea incercatile sant minunate

Azi am colindat magazinele si nimic nici o grisina lunga nu am gasit...........in tara cu siguranta gasiti eu aici cand cum am noroc ca nu aduc tot timpu

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperititv -grisine imbracate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

nadina73 1

23.04.2010, 00:40

Ina 1

24.04.2010, 12:09

frumos aranjament, interesanta combinatie.

nadina73 1

24.04.2010, 16:55

asa e ina incearcale sant foarte bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ovocado