Aperitiv clatite cu dovlecei

de Lau in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2017 | 3957 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 200 g branza de vaci
  • 100 g telemea
  • 300 g faina
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • marar
  • 1/2 praf de copt
  • 150 ml smantana
  • 50 ml ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv clatite cu dovlecei:

Dovlecelul il curatam si il dam prin razatoarea mare. Presaram 1 lingurita sare si lasam deoparte.

Intr-un vas, amestecam faina cernuta cu sarea, piper, praf de copt, adaugam branza, dovlecelul scurs bine de apa.

Facem o adancitura, adaugam ouale batute cu smantana, uleiul, mararul, amestecam bine (daca este nevoie, mai adaugam smantana sau lapte, depinde de consistenta branzei).

Lasam sa se odihneasca 15 min.

Incalzim tigaia unsa cu putin ulei, adaugam cate un polonic de compozitie, lasam sa se rumeneasca pe ambele parti, focul sa fie mic spre mediu.

Ungem tigaia de fiecare data cu ulei pentru a nu se lipi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv clatite cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pleurotus cu branza si smantana