Aperitiv crochete de carne cu parmezan

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 24 Sep 2018 | 3840 vizualizari

 

Practice si delicioase de mancat la aperitiv.
Sunt umplute cu branza parmezan.
https://www.blogulluicatalina.com/2018/09/aperitiv-crochete-de-carne.html

 

INGREDIENTE

Pentru crochete:

  • 175 g de carne tocata (amestec porc/vitel)
  • 1 ou
  • 1 ceapa salota taiata marunt
  • 2 felii de paine
  • 2 felii de rosiie uscata taiate marunt
  • 30 g de parmezan
  • sare, piper
  • 2 linguri de pesmet

Pentru prajit:

  • 1 lingura faina
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingurita de condiment yassa (contine ceapa si usturoi tocat)
  • sare, piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv crochete de carne cu parmezan:

Inmuiati painea in apa rece, scurgeti-o bine.

Intr-un castron amestecati toate ingredientele pentru crochete.

Puneti sare si piper si amestecati bine.

Formati crochetele introducand in mijloc bucatele de parmezan.

Le-am pus la rece 20 de minute inainte de a le praji pentru a se tine bine.

Amestecati intr-o farfurie faina, pesmetul si condimentele.

Se tavalesc crochetele prin compozitia pregatita si se prajesc intr-o tigaie in uleiul incins pe toate partile. 

Cand sunt bine rumenite, scoateti-le pe o hartie absorbanta.

Puneti-le pe bete subtiri de frigarui sau aperitiv si serviti-le calde cu sosul dorit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv crochete de carne cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]