Aperitiv cu foietaj si masline

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2010 | 6951 vizualizari

 

Este un aperitiv din bucataria franceza, foarte delicios si usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr masline
  • aluat de foietaj din comert
  • 3 catei usturoi pisati
  • ulei de masline
  • parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu foietaj si masline:

Maslinele daca au samburi se scot. In robotul de bucatarie se pun maslinele ,usturoiul si se lasa sa se faca o pasta se adauga si ulei de masline.Totul se mixeaza ~5 min. Se intinde pasta obtinuta(la mine nu a iesit pasta,o crema, cred ca din cauza robotului , insa au iesit si asa foarte bune) pe foaie apoi se pune parmezanul ras si se ruleaza. Se da la frigider sa se intareasca apoi se taie felii. Se coc timp de 10 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu foietaj si masline" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Bunica 1

06.06.2010, 18:48

Si eu am crezut la fel ca roxana, ca sunt cu mac. Cred ca au iesit delicioase. Dar ce zici: merge un pahar cu bere?

epurasha2bb 1

06.06.2010, 22:35

mmm, ce idee interesanta! sunt sigura ca sunt bestiale , acus as papa u paltouas!

nadina73 1

07.06.2010, 01:53

si eu mariana sper ca nu ai papat tot5 furcu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gustare surpriza cu branzeturi , fructe si mezel uscat.