Floricele cu ficat si cabanos

de cec in Aperitive / Garnituri, 7 Dec 2010 | 7431 vizualizari

 

De efect
Reteta e preluata de pe blogul Lissei (multam de reteta)

 

INGREDIENTE

  • -500 g ficat de pui ,
  • o ceapa mare,
  • un morcov si 1/2 ardei ,
  • -3 fire cabanos,
  • -aluat foietaj ,am folosit Linco.
  • -morcov
  • -cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Floricele cu ficat si cabanos:

Ficatul spalat si curatat se pune la fiert...in 30 minute a fost gata .
Ceapa taiata se caleste in foarte putin ulei .
Morcovul este optional ,eu am avut fiert din supa .
Se dau prin masina de tocat sau se toaca la robot ,pasta se condimenteaza dupa gust si apoi se pune si ardeiul taiat cubulete mic

Din aluatul foietaj am decupat floricele ,cu forma de floare pentru biscuiti ... cu una mai mica mijlocul celei care va fi pusa deasupra..In mijlocul fiecareia am pus pasta de ficat .Din cabanos am taiat bucatele cam de 2 cm ,nu am masurat dar cam asa ....am crestat varful fiecarei bucatele ..atunci cand e la temperatura mare ,sau se prajeste ,cabanosul crestat se deschide ca o floare.Am pus cate o bucatica de cabanos in fiecare floare am pus in tava si am dat la cuptor pana s-au rumenit.

Si fiindca am si mofturosi cand e vorba de ficat am calit un morcov la care am adaugat putin bulion si am taiat cateve bucati de cascaval. Am pus in mijlocul catorva flori un pic de morcov si o bbucata doua de cascaval apoi am pus si bucata de cabanos si la fel ca si cele cu ficat am dat la cuptor pana s-au rumenit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Floricele cu ficat si cabanos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv