Aperitiv din foietaj cu ciuperci şi brânză

de simonacallas in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2014 | 9007 vizualizari

 

O gustare simplă şi savuroasă

 

INGREDIENTE

  • 400 g foietaj
  • 1 lingură unt
  • 300 g ciuperci din conservă, tocate mărunt
  • 1 ceapă galbenă
  • 1 ou pentru compoziţie
  • 1 ou pentru uns aluatul
  • 1/2 cană pătrunjel proaspăt tocat
  • 1 cană telemea (eu am pus de vacă, dar merge orice telemea)
  • 1 cană caşcaval ras
  • 1 linguriţă rasă oregano
  • 1 linguriţă rasă busuioc
  • sare, piper după gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv din foietaj cu ciuperci şi brânză:

Ceapa tocată mărunt am călit-o într-o lingură de unt, apoi am adăugat ciupercile şi m menţinut totul la foc mic, până când a scăzut zeama pe care o lasă ciupercile. Am adăugat oregano, busuioc, sare, piper, am luat tigaia de pe foc şi, după ce s-a răcorit, am amestecat cu 1 ou, telemeaua de vacă rasă şi pătrunjelul tocat.

Foietajul l-am decupat în cercuri de 6 cm diametru, pe care le-am uns cu ou bătut şi în mijlocul lor am pus o linguriţă din compoziţie. Deasupra am presărat caşcaval dat pe răzătoarea fină, le-am aşezat în tavă şi le-am dat la cuptor, la foc mediu, pentru aproximativ 20 minute (până când s-au rumenit frumos).

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv din foietaj cu ciuperci şi brânză" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv biscuiti cu branza si chimen