Omleta rustica

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2010 | 4407 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 cartof
  • 1 carnat
  • 1 ardei
  • 1 ceapa
  • sare,piper
  • branza
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta rustica:

Cartoful se taie rondele si se rumeneste in ulei la foc mic,apoi se adauga ceapa si ardeiul taiate fasii si se calesc putin.Carnatul se taie bucati potrivite si se pune peste cartofi si ceapa.Dupa ce s-a calit totul se scoate pe o farfurie.Se goleste tot uleiul din tigaie.

Ouale se bat cu sare,piper si o lingura de apa.Ingredientele calite se aseaza pe tigaie si deasupra se toarna ouale si se rade branza.Se lasa 2-3 min si apoi se intoarce pe cealalta parte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta rustica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi umpluti cu ou si cascaval inveliti in bacon