Aperitiv- gogosele cu icre

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 9 Dec 2010 | 9706 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat :
  • -2 oua
  • -100 gr faina
  • -50 ml ulei
  • 100 ml apa
  • umplutura:
  • 50 gr icre crude
  • -300 ml ulei
  • -20 ml apa minerala
  • -zeama lamaie
  • masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv- gogosele cu icre:

Se pune la fiert apa cu uleiul cand da in clocot se adauga faina si se amesteca daca incepe sa se dezlipeste de oala se ia de pe foc. Dupa ce sa racit aluatul se adauga ouale cate unul amestecad pana se incorporeaza bine. Cu ajutorul unei linguri sau pungi se fac betisoare sau cuiburi. Se dau la cuptor 25-30 min.

Se bat icrele la mixer se adauga apa minerala apoi cate putin ulei la final zeama de lamaie.

Se umplu gogoselele cu ajutorul unui pos se orneaza cu masline

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv- gogosele cu icre" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

luminita20_2006 1

10.12.2010, 13:18

Multumesc fetelor

divainbucatarie 1

10.12.2010, 14:49

f bune!!!

lilik 1

10.12.2010, 16:18

de cand nu am papat icre

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute