Aperitiv mini-gugulufi cu ciuperci

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 9 Aug 2017 | 3517 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g ciuperci din conserva
  • 2 oua
  • 100 ml ulei de masline
  • 300 ml iaurt
  • 3 lingurite praf de copt
  • 300 g faina
  • 1 lingura patrunjel
  • piper
  • sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv mini-gugulufi cu ciuperci:

Freci ouale cu uleiul si iaurtul, condimentezi cu sare si piper, apoi adaugi faina cernuta cu praful de copt si omogenizezi. La final, adaugi ciupercile taiate si patrunjelul tocat fin. Preincalzesti cuptorul la 180 de grade C si ungi formele de gugulufi cu unt. Torni compozitia in forme si le introduci in cuptor pentru 15-20 de minute. Dupa ce scoti mini-gugulufii, ii lasi sa se racoreasca 5 minute si ii servesti calzi.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv mini-gugulufi cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]