Aperitiv oua cremoase cu legume de vara

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2018 | 3717 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 ardei rosu
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • 1/2 ceapa
  • 1 rosie
  • 2 oua
  • Pentru servit:
  • paine
  • branza Feta
  • masline
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua cremoase cu legume de vara:

Dovlecelul si ardeiul se taie in cuburi mici si se prajesc in ulei de masline, presarate cu sare si piper intr-o tigaie (din fonta), pana se inmoaie si devin aurii. Se scot pe prosoape de hartie. Se indeparteaza excesul de ulei din ulei daca e nevoie. 

Intre timp, se adauga ceapa taiata in bucati mari si rosia in vasul unul blender si se transforma in piure. 

Se adauga legumele inapoi in tigaie impreuna cu sosul obtinut anterior si se gatesc la foc mediu spre mic pana se obtine un sos gros. Se adauga ouale batute ca pentru omleta cu sare si piper. Se reduce focul la mic, se amesteca bine si se acopera cu un capac. Se gateste pana cand ouale sunt aproape gatite, dar inca cremoase.

Se servesc imediat cu paine, branza Feta, masline si marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua cremoase cu legume de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]