Aperitiv tarta pufoasa cu sunca, parmezan, cascaval si mozzarela Delaco

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 13 Noi 2018 | 3967 vizualizari

 

O tarta delicioasa care nu rezista mult pe farfurie.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 150 ml apa calduta
  • 150 ml lapte
  • 500 gr de faina
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 ou
  • 1 pl de drojdie
  • 1 lg de sare
  • Umplutura:
  • 200 gr de rosii in suc
  • 200 gr de sunca
  • 100 gr de parmezan
  • 100 gr de cascaval
  • 250 gr de mozzarela Delaco
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta pufoasa cu sunca, parmezan, cascaval si mozzarela Delaco:

       Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia).

Intr-un castron punem faina, in mijloc punem maiaua, ouale, laptele si uleiul. Framantam bine aluatul si lasam sa creasca.

       Cand aluatul a crescut intindem 2 foi pentru 2 tarte si le asezam in forme unse cu unt. Pe fiecare le umplem pe rand: un strat de rosii, sunca, parmezan, cascaval ras, mozzarela feliute si presaram oregano.

Dam tavile la cuptorul incins pentru 20 - 30 de minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Sarea nu trebuie sa ia contact cu drojdia pentru ca nu mai creste aluatul.

2

Putem face ce umplutura dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta pufoasa cu sunca, parmezan, cascaval si mozzarela Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta creata cu urda si marar