Aperitive crenvursti in foietaj

de xana in Aperitive / Garnituri, 19 Dec 2017 | 23268 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie aluat de foietaj
  • 1 lingura mustar Dijon
  • 6 linguri amestec de branzeturi rase(eu am avut gouda si emmental)
  • 4 crenvursti afumati
  • sare
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive crenvursti in foietaj:

Intindem foaia de aluat si o ungem cu mustar, apoi presaram branza si putina sare. Punem 2 crenvursti pe unul din capete si incepem sa rulam in asa fel incat sa acoperim de doua ori cu aluat crenvurstii. Taiem aluatul si repetam cu ceilalti doi.

Batem oul si ungem marginile pentru a le lipi mai bine apoi taiem fiecare sul in 8 parti egale pe care le ungem cu ou deasupra.

 

Le asezam intr-o tava cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 200ºC, pentru circa 25- 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive crenvursti in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]