Aperitive festive

de Ancutsa in Aperitive / Garnituri, 20 Sep 2017 | 5230 vizualizari

 

Bărcuţe cu brânză, ridichi-flori de cireş, castraveţi sculptaţi, toate menite să îi încânte pe cei mici sau chiar pe cei mari, la o sărbătoare în familie.

 

INGREDIENTE

  • 1 roşie
  • 2 castraveţi
  • 1 ardei
  • 1 legătură ridichi
  • măsline negre şi kalamata
  • frunze de ceapă verde
  • 150 g brânză de vacă
  • un cub de unt
  • 1 ceapă mică albă
  • un praf de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive festive:

 

Speli legumele.

Într-un castronel, pregăteşti crema de brânză: amesteci brânza rasă cu untul şi ceapa albă tocată mărunt, până devine cremoasă.

Castraveţii îi tai în bucăţi mai mari şi îi sculptezi cu un cuţit. Pe aceştia îi umpli cu măsline.

Tai ardeiul sub formă de barcuţe şi le umpli cu cremă de brânză.

Pe câteva rondele de roşie pui cremă de brânză, le înfăşori cu fâşii de castravete şi le pui in cap o ridiche decupată cu un cuţit astfel încât să semene cu nişte floricele.

Legumele rămase le tai şi le aşezi pe platou printre celelalte aperitive.

Ornezi cu frunze de ceapă verde tocate mărunt.

 

Pofta Buna!

 

Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:

http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/06/aperitive-festive-21-mai.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive festive" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

21.09.2017, 20:03

O sa servesc si eu de pe platou!

dantes 1

22.09.2017, 10:52

Frumos!

Ancutsa 1

22.09.2017, 13:25

Multumesc, ma bucur mult ca v-au placut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu sunca si branza