Ardei copti umpluti cu crema de branza, nuci si busuioc

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2014 | 9351 vizualizari

 

O reteta aperitiv usor de facut: Ardei copti umpluti cu crema de branza, nuci si busuioc.

 

INGREDIENTE

  • 4 ardei capia
  • 1 cutie crema de branza Delaco
  • o mina de nuci
  • citeva frunzulite de busuioc
  • 1 lingurita ulei de masline
  • sare de mare, piper proaspat macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copti umpluti cu crema de branza, nuci si busuioc:

Am copt ardeiul si l-am curatat taindu-i cotorul.

Am amestecat crema de brinza cu nucile si busuiocul. Am condimentat crema cu sare si piper.

Am desfacut ardeiul, am pus crema mixata si apoi am rulat.

Am asezat ardeiul pe o farfurie si am pus pe deasupra nuci si frunzulite de busuioc. Am stropit cu putin ulei de masline si crema balsamica.

Iese un aperitiv de efect si foarte gusots. Se poate servi cu paine prajita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copti umpluti cu crema de branza, nuci si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv Bucataras