Suberek cu branza

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2011 | 42882 vizualizari

 

reteta tatareasca...

 

INGREDIENTE

  • 400 gr faina
  • 225 gr apa calduta
  • 1 lingurita si 1/2 sare
  • 1 lingurita zahar
  • Umplutura:
  • branza feta
  • 3 cani de ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Suberek cu branza:

Framantam un aluat maleabil din ingredientele  de mai sus.

Rupem aluatul in zece bucatele egale( cat de cat).

Intindem o foaie subtire si rotunda pe masa de lucru infainata.

Punem branza bucatele.

Pliem aluatul, acesta va capata forma unui arc de cerc.

Unim marginile aducand pe cea de sus peste cea de jos si apasand cu degetele astfel incat sa nu iasa branza afara la prajit.

 

Punem ulei mai mult in tigaie( o cana si jumatate).

Prajim in acest ulei 5 bucati de suberek( cu grija ca se arde repejor) dupa care schimbam uleiul.

Oprim focul si punem hartie de bucatarie sa traga uleiul si apoi aruncam la cos(in acest mod nu-l vom mai arunca la chiuveta).

Punem din nou o cana si jumatate de ulei si prajim restul de suberek.

Le scoatem cu o paleta pe o farfurie acoperita cu servet de hartie sa traga surplusul de ulei.

Servim cu pofta...yamyyy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Suberek cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (44)

RuxyRux 1

17.04.2013, 09:02

Panacris...multumesc!

melaniapop 1

09.12.2015, 16:05

la acest aluat nu trebuie drojdie ?

RuxyRux 1

09.12.2015, 16:23

Melania, nu e nevoie...sunt si retete cu drojdie dar la aceasta nu se pune, desi daca vrei sa pui nu vad unde ar fi problema

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]