Ardei iuti la borcan

de susu in Conserve, 23 Dec 2010 | 12382 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei iuti
  • 500 ml otet de vin alb
  • 1 l apa
  • 5 linguri de zahar
  • 1 lingura si jumatate de sare grunjoasa
  • 1 lingurita piper boabe
  • 2 foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti la borcan:

Alegi ardei proaspeti, sanatosi, ii speli si ii lasi la scurs. Fierbi apa cu otetul si restul ingredientelor. Cand clocoteste pui solutia peste ardeii asezati frumos in borcanele care au fost bine sterilizate si asezate pe lame de cutit. Se infileteaza capacele si se tin la loc cald pana a doua zi cand se depoziteaza in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti la borcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]