Ardei kapia pane cu mozzarella

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2011 | 6790 vizualizari

 

Cantitatile se aleg dupa preferinta sau in functie de numarul persoanelor.Eu am facut doar patru bucati.Recunosc ca ma tenta sa-i pap eu pe toti pana a venit sotul de la servici.

 

INGREDIENTE

  • ardei kapia
  • mozzarela
  • oua
  • faina
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei kapia pane cu mozzarella:

Se coc ardeii pe toate partile intr-o tigaie sau la gratar fara ulei.Se pun intr-un vas,se pune sare pe ei si se lasa cca 20 minute acoperiti cu un capac.

Se curata de coaja,se taie coditele,se spala cu apa rece in exterior si in interior de seminte si se lasa la scurs inca cateva minute.

Se taie feli de mozzarela atat cat sa intre in interiorul ardeiului.

Ardeiul se da prin faina amestecata cu sare si piper si prin oul amestecat cu sare.

Se prajesc in ulei la fel ca snitele pana se rumenesc.

Se pot servi cu diferite garnituri sau simpli doar cu o salata.Noi i-am servit cu tocanita de ciuperci si mamaliguta.

Sunt deliciosi!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei kapia pane cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]