Ardei umpluti cu carne de curcan si carne de porc

de babi5 in Curcan, 12 Iul 2014 | 5225 vizualizari

 

Un fel de mincare care se prepara repede si este si bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne curcan tocata
  • 500 gr carne porc
  • 400 gr orez
  • 1/2 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita piper
  • sare
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita vegeta
  • 200 gr pasta bulion
  • marsr verde
  • citeva tije de leustean
  • 5 cepe potrivite ca marime
  • 2 kg ardei( 28 buc.)
  • 100 ml ulei
Portii: 14
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de curcan si carne de porc:

Se curata ardeii de cotoare si se spala, ceapa se curata, se toaca si se pune la calit cu uleiul.

Intr-un  castron punem carnea si orezul  pe care le-am soalat bine  din timp.

Adaugam  : sarea, boiaua, vegeta,cimbrul,mararul tocat si ceapa calita apoi amestecam  bine compozitia dupa care incepem da umplem ardeii, pina terminam compozitia .

Intr-o oala asezam pe fund citeva crengute(tije) de leustean apoi asezam ardeii,peste care punem apa fierbinte atit cit  sa-i acopere si-i punem sa fiarba la foc potrivit.

Pasta de bulion  o diluam cu 100 ml apa si o punem in ardei cu 10 min. inainte de a se  termina.

Pofta buna! si sa va fie si reteta mea de  folos m-s bucura.

TIPS-URI

1

Cine doreste poate adauga la servit si smintina

2

Un ardei iute linga este bine venit

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de curcan si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de curcan