Ardei umpluti cu carne de porc

de oanapl in Porc, 25 Iun 2021 | 2452 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 ardei roșii mari
  • 500 g carne de porc tocată
  • 80 g orez
  • 15 ml ulei de măsline
  • 1 ceapă
  • 1 roșie
  • 2 morcovi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 legătură pătrunjel
  • smântână pentru servit
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de porc:

Cureți ardeii de cotoare și semințe, apoi îi speli. Pui uleiul într-un ceaun și călești ușor ceapa tocată mărunt. Cureți morcovii apoi îi dai pe răzătoare, iar roșia decojită o tai cubulețe și le adaugi peste ceapă. Adaugi carnea toccata, orezul spălat și pătrunjelul tocat și lași să se călească amestecând din când în când. Pui sare, piper și cimbru, după gust. Amesteci bine pentru a obtine o compozitie omogena. După ce a scăzut zeama lăsată de carne, umpli ardeii cu această compoziție și îi așezi într-o oală largă. Adaugi apă și acoperi ¾ din ardei și lași să fiarbă la foc potrivit aproximativ o oră.

Servești ardeii calzi, cu smântână.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti in sos de rosii