Ardei umpluti, de vara

de adnia in Mancaruri de legume, 28 Iul 2013 | 4068 vizualizari

 

Rasfoind niste reviste culinare mai vechi, am descoperit aceasta idee, care m-a cucerit pe loc! Ia foarte putin timp de preparare, efort minim, dar efect maxim!

 

INGREDIENTE

  •  ardei grasi
  • rosii proaspete
  • branza sarata (eu am folosit trei tipuri de branza: telemea din lapte de oaie, telemea din lapte de capra, cascaval din lapte de oaie)
  • un cubulet de unt
  • piper
  • rozmarin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti, de vara:

 

Se taie ardeii pe lung, obtinandu-se doua jumatati care se curata de seminte, se spala bine si se scurg . Se umplu cu sferturi de rosii si cuburi de branza, apoi se pudreaza cu piper. Se aseaza intr-o tava de jena unsa cu unt si se dau la cuptor 10-15 min, pana se coc usor pe margini, iar cascavalul din compozitia de branza s-a topit. Se servesc atat calzi, cat si reci, cu rosii si decor de rozmarin. Mie imi plac mai mult reci.

TIPS-URI

1

 Tip: ardeii se pot aseza si direct pe gratarul incins (2-3 min), cu rezultate la fel de spectaculoase

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti, de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]